[]

Dijon hardalı

Bugün almış bulundum ve fakat nasıl acıymış bu namussuz!! Acı severim ama yiyemedim ben bunu. Birşeylerle harmanlayarak falan insafa getirebilir miyiz?




 
hacı burger king hardalı dışındaki hardalların hepsi mazot gibi kokuyor ve çok acı, iğrenç de tadı var. insafa falan gelmiyor, sosislinin üstüne dökünce duman falan çıkıyor ya, leş.


  • vedat chili peppers  (23.04.14 20:27:40) 
b.king deki hardalla sanırım ballı hardal deniyordu sende birazını süzme balla karıştır bilhasta tavuk ürünlerinde kullan bakalım sonucuda buraya ayz.


  • mrthany  (23.04.14 20:30:38) 
Hımm balı deneyebilirim. Sağol :)


  • fearisthemindkiller  (23.04.14 20:42:00) 
Normal hardalla biraz karistirmistim ben yerken öyle de deneyebilirsiniz.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (23.04.14 20:47:14) 
honey mustard dressing dedikleri tavuk izgarali salatalara konan bi sos var aynen arkadaslarin dedigi gibi balli felan alisinca bagimlilik yapan.

icindekiler

5 kasik bal
3 kasik Dijon mustard
2 kasik pirinc sirkesi

kaynak: food network
  • angster  (23.04.14 22:46:46) 
@angster bunu da deniyim, tabi pirinç sirkesi bulabilirsem :)


  • fearisthemindkiller  (23.04.14 23:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.