[]

banyo sabunu kullananlar

aşağıda bir soruda gördüm, duş jeli kalıntı yaptığı için banyo sabunu kullanıyormuş çoğu kişi.

şimdi sorular geliyor:

1- hangi banyo sabunu?

2- "duş jeli ama iyisi" diyenler, hangisi mesela?

3- aynı kalıntıyı ben de sıvı sabunda fark ettim ama el yıkamak için kalıp sabun kullanmak zor geliyor. lavabonun yanında da dursa, ayrı yerde sabunlukta da dursa o sabunu oraya koyarken su falan doluyor içine. buna çözümünüz var mı?

4- duş jeli seyahatlerde falan baya pratik oluyor. banyo sabununu nasıl pratik hale getirebiliriz? toz haline getirip bir kaba koymak geldi aklıma. onu da lifin üstüne döküp köpürtülür gibi normal. olur mu sizce?

diğer soruyu soran arkadaşa teşekkürler. sabunda hayatı sorguluyormuşum meğer :D

 
2. waleda, alverde, balea ve ives rocher kullanıyorum. (almanyadan alıyorum, ya da gelen kişilerden istiyorum.)
edit: ama çok daha iyileri var. pahalı oldukları için almıyorum:)

3. kaliteli sabun altlığı

4. sabun da seyahatlerde pratik bence. sabun kutuları var.
  • goldentitan  (23.04.14 18:56:12 ~ 18:59:21) 
1- cdn3.n11.com.tr

3- sıvı sabun da duş jeli gibi aynı, ellerimde egzama yapıyor. beyaz sabun kullanıyorum yine. gerçi şu an detox mu ne bir marka aldık o da bir acayip gıcır gıcır yapıyor elleri. demetplastik.com kullandığım sabunluk şu. sabun suyu içine akıyor. ben de arada boşaltıyorum altını.

4- seyahatiniz sonunda otelde kalıyorsanız orada minik kalıp sabunlar oluyor. onun haricide granul sabun var. ben onunla çamaşır yıkıyorum, el yıkanır mı bilmem. www.kadinlarkulubu.com üzerinde çamaşır makinaları için yazıyormuş zaten. şimdi farkettim.
  • kırmızıkaşekaban  (23.04.14 19:00:25) 
1. doğal defne veya z.yağı sabunu.
2. iyisi yok hepsi kimyasal dolu.
3. söylenmiş zaten, sabun altlığı.
4. doğal sabun ıslak bırakılırsa zaten çok hızlı eriyip yok olur, her banyodan sonra kuru bir yere ve yüzeye minimum temas edicek şekilde bırakmalısın. öyle kurur o. seyahat edeceğin zaman da duş lifinin içine yerleştirir sarıp koyarsın.
  • lily briscoe  (23.04.14 21:35:06) 
dalan ın yeşil sabunları var zeytinyağlı onu kullanıyorum.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (23.04.14 21:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.