[]

smile adsl 'de adil kullanim kotasi devreye girmiyor

smile adsl kullanicisi olarak bazi aylar 150 gb download rakamlarina ulassam da adil kullanim kotam 50 gb olmasina ragmen hizim yine 8mbit olarak kaliyor,sikayetci degilim tabi:) musteri hizmetlerini arayip kerizi uyandirmak da istemiyorum.Nedeni ne olabilir sizce?




 
bazi aylar olmasi sorun yaratmiyor. ama 3 ay ustuste olursa cakiyorlar.


  • zam sampiyonu domates  (23.04.14 16:38:35) 
nasil yani otomatik bir sistem direk 3mbit e dusurmuyor mu hizimi?her ay asiyorum zaten o kotayi 150-200 gb ortalama downloadum.


  • dergus  (23.04.14 16:40:22) 
Hemen duyurunu sil ve bundan kimseye bahsetme.


  • onexey  (23.04.14 16:43:37) 
turkcell superonline fiber de adil kullanım kotasıyla düşürdüğü hızımı 1 yıldır yükseltmiyor... 1 yıldır 3mbit üzeri hız göremedim. hala tam düzgün işlemiyor demekki sistem.

he ben bu haliyle de aylık minimum 750gb kullandığımdan aynı gün düşecek hızın yükselip yükselmediğini pek takmıyorum.
  • ucan spagetticanavari  (23.04.14 16:48:04) 
ben 1 yıl kullandım o şekilde.önünde sonunda gidiyor o.zaten smileda 50gb dan sonra değil ayın 15inden sonra düşüyor hız.


  • glamdr1ng  (23.04.14 21:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.