[]

kpss b atama kaçırmak

selamlar,
kpss b ye gireceğim 3. sınıfım, yeni çalışmaya başladım daha doğrusu başlayacağım, yoğun çalışma temposuyla temmuza kadar yetişir herhalde değil mi?

iibf mezunu olacağım bu arada.

asıl sorum ise, farzedelim 83 84 85 civarı aldım, seneye son sınıf olacağımdan doğaldır ki atama tercih neyse kaçıracağım, 1 ya da 2 atama olacak değil mi? 3 olma olasılığı düşük mü?

ayrıca bunun ne gibi dezavantajları olur?

çok yardımcı olursunuz teşekkürler çünkü birazdan gidip kitap vs alacağım ona göre.

 
4 tane atama oluyor standart, mesela 2012 için en son atama bu haziranda olacak. 2016'nın son atamasına yetişirsin diye düşünüyorum. avantajın daha yüksek puan alanlar atanmış olacak 1 ve 2. atamada. sınava girenlerin performansı da önemli ama 85-86 civarı bir puan atanmanı sağlayabilecek.

kamuda çalışmak istiyorsan dezavantaj da yok bence.her türlü bu sınava çalışmak zorundasın, atanamayacak olsan bile bu seneki çalışman, seneye veya ondan sonraki sene için de ön hazırlık olur.
  • nevrotik  (23.04.14 15:19:18) 
Yalnız geçmiş dönemin kılavuzunu bir incele. Orda atanmak için belli bir tarihten önce mezun olmak şartı var sanırım. Emin değilim de bir araştır sen.


  • foma  (23.04.14 15:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.