[]

çok önemli erasmus şehir/ülke tercihi

merhabalar alanım psikoloji, yaşam şartları, gezme tozma imkanı, şehir ve eğitim gibi kıstaslarım var ve 4 tane üniversite var önümde içlerinden birini seçmem lazım. yardımcılarınız için şimdiden teşekkürler! (10 ay gitmeyi planlıyorum)

University of Leipzig, Almanya
Transilvania University of Brasov, Romanya (bunu eledim sayabiliriz.)
Univercity College UCC - Social Education, Kopenhag, Danimarka
Alice Salomon Hochschule, University of Applied Sciences, Berlin, Almanya

 
danimarka


  • mayeskuel  (23.04.14 00:31:49) 
en süper erasmus almanyada geçer tecrübeyle sabit. arkadaşım almanyada yaptı ben polonyada. noelde almanyaya gittim mükemmeldi. tam bir avrupa ülkesi dedim gezerken. danimarkayı romanyayı filan bırak. ayrıca aç kalmazsın türk yemeklerini türk malzemelerini falan hep bulursun köşebaşlarında. ben 6 ay börek poğaça yufka bulamayınca kafayı yemiştim polonyada.


  • mrz breezy  (23.04.14 00:39:03) 
almanya


  • sen git ben geliyorum  (23.04.14 00:59:59) 
Danimarka.


  • evilinacloset  (23.04.14 08:28:53) 
almanya, tercihan leipzig. ben de pdr öğrencisiyken uni bremen'de yaptım. bremen küçücük bir şehir olmasına rağmen çok iyiydi.avusturya'ya da yakın, freud'un evini görürsün.


  • pinkket  (23.04.14 09:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.