[]

emlakci sorunu

merhaba

emlakciya depozito kira ve hava parasi olmak uzere parayi verim. genel adet uzerine kefilim ve ben tarihlerin yazilmadigi bos kontrata tek tarafli imza attik. yani mulk sahibi (kim oldugunu bilmiyorum) imzasi bulunmamaktaydi.

buraya kadar hersey alistigim gibi emlakci sacmaliklariyla gecti. fakat dairenin elektrik ve suyunu actirmak icin gerekli olan dask sigortasini tum israrlarima ragmen vermiyorlar, burda bir art niyet oldugunu dusunmuyorum fakat aymazlik var. zaten hicbir hizmet vermeden para almalari yeterince can sikici.

son olarak kararlastirdigimiz randevuya gelmediler ve telefonlarimi acmadilar bunun uzerine vermis oldugum paralari almak ve kontrati iptal ettirmek istiyorum. bunun icin eger gerekirse yasal dayanaklarim nelerdir veya kolaylastirmak icin ne gibi yollara basvurabilirim?

teekkurler

 
Daire diyorsun ? Hava parası diyorsun ? Önce bunu netleştirelim. Hava parası emlakçıya verilmez. Devirli bir dükkan mı aldın? Açıklama getirirsen yardımcı olucam.


  • the good fever  (22.04.14 23:42:32) 
emlakciya verdigim parayi ben hava parasi olarak degerlendiriyorum fakat soru bunla alakali degil zaten.


  • oharro  (23.04.14 01:08:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.