[]

parmağım seğiriyor

Evet iki gündür sol elimin bas parmagı seğiriyor? [Seğirmek degimini bilmeyenler icin]parmağım tefleks gibi istem dışı hafif hafif hareket ediyor.tik gibi sanki.

Ne ola ki sebebi?


 
sebebini tam olarak bilmiyorum (bana hep damarla alakalıymıs gıbı gelmıstı, ama sallıyorum) ancak bana da olur arada el bas parmaklarıma. Gecıyor sonra, ıkı gundur devam etmesı garıpmıs bıraz, ınsan tırsıyor.
Not: bu cevap yalnız hissetme aynı dertten müzdarip olan başkaları da var demek için yazıldı.

  • kaymaktutmayansicaksut  (22.04.14 17:34:34) 
magnezyum eksikliğinden olabilir, stresten olabilir, parmağın hep aynı şekilde kullanımından kasılan kasın rahata kavuşma isteği olabilir. kafana takmazsan geçer. önemli bi şey değildir merak etme.


  • pentagram  (22.04.14 18:03:22) 
stresten olabilir benim stresli olduğum zamanlarda her bir yanım istemsiz seğiriyor oynuyor çok gıcık bir şey.


  • ruh i tibbiye  (22.04.14 20:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.