[]

Bu Bal Dünyası şirketine ulaşmak istiyorum.

Çocuğumu kesicem artık,
Günde 5 kere sms atıp hayatımı çekilmez bir hale sokan bu firmaya ulaşmak istiyorum. Hayır reklamın da bi sınırı var. Defalarca aramama SMS listesinden numaramın çıkartılmasını istememe rağmen her aradığımda daha fazla sms göndermeleri de pişkinliğin daniskası oldu artık. Bir de aradığınız zaman numarayı "Talebiniz alınmıştır size geri dönülecektir." diye iğrenç bir otomesaj çıkıyor. Bu da onlara ulaşılmasını daha da güçlendiriyor. Tabi hali hazırda kendimi engellettiğim için bana geri dönen olmuyor. Bloklanmışım belli ki aramalarım kale alınmıyor. Çüğnkü şikayet edeceğim belli.
Başka numaradan da aramak istemiyorum o numarayı da boklamak istemiyorum.
Kendi numaramı 20 yıldır kullanıyorum bu herifler yüzünden numaramı değiştirmek de istemiyorum.
Telefonu engelleyemiyorum çünkü bir numara gözükmüyor gelen msjlarda.

Kardeşler, Komşular yetişin de şu firmaya nasıl ulaşırım bi söyleyim allah rızası için. Alışveriş yapan varsa belki faturada bir firma ismi vs. bulur da bana söyler.

Ya da çevresinde orda burda bu firmada çalışan varsa bi el atın nolur.

 
turkcell yada hangisini kulllanıyorsan onu arıyorsun ve reklam mesajları almak istemiyorum diyorsun bu kadar.


  • jamswety  (22.04.14 15:54:12) 
işte oyle olmuyor malesef bankalardan gelenler de kapatılıyor ve mobil - int bankacılık işlemleri iptal oluyor bu sefer yine ben zarara ugruyorum.


  • erty_ksk  (22.04.14 16:02:16) 
sms gönderen numara değişmiyorsa numarayı engellesen? numara değişiyorsa mesaj metni sabitse kelime üzerinden filitrelesen?


  • Sir Anthony Hopkins  (22.04.14 16:03:44) 
numara bilindik bi numara değil yani bi santrale ait random numara sürekli değişiyor. Modem sanırım random ip gibi bişey. metin de sürekli farklı ve her gün yeni markalar çıkıp duruyor. bögh geldi artık


  • erty_ksk  (22.04.14 16:14:46) 
firmaya ulaşmakla olacak gibi değil. belki savcılığa başvurabilirsiniz telefonla rahatsız ediliyorum hesabı.

bunun dışında; telefon akıllı ise kelimeden filtreleyebiliyorsunuz. her mesajda mutlaka geçen bir kelime bulun. "bal" mesela. içinde "bal" geçen mesajları engellersiniz. ama bal çok jenerik bir kelime, sevgiliniz "balım nasılsın" derse onu da engeller. daha spesifik bir veya birkaç kelime bulabilirsiniz. mesela "bal dünyası" ifadesi her mesajda geçiyorsa aynen bu şekilde engelleyebilirsiniz.
  • kibritsuyu  (22.04.14 16:26:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.