[]

ekşi (mayhoş) tadında şeker

hafif ekşi, mayhoş tadında şeker arıyorum. hangi markanın hangi şekeri böyledir?




 
sulugöz


  • fallopian  (22.04.14 15:24:47) 
sulugöz mü kaldı


  • gonul_isleri  (22.04.14 15:25:43) 
rocco mayhoş vardı, o çok iyidir..
şekerden ziyade jelibondur ama çok güzeldir..

  • mutekebbir  (22.04.14 15:30:32) 
haribo standları oluyor ya avmlerde oralara bak jelibon gibi ekşi şeyler vardı


  • april12th  (22.04.14 15:36:41) 
merhaba. ya eskiden ekşili jelibon vardı. çok acayipti bira'nın yanında bu kadar güzel giden bir şey görmedim ben. bitti ama sonra. rocco mayhoşu beğenmedim ben ama bi o kaldı ekşili.


  • libertine  (22.04.14 15:38:35 ~ 15:38:49) 
limonlu akide şekeri, hacı şerif mi yoksa hacı eminin ki mi daha ekşiydi hatırlamıyorum


  • rn  (22.04.14 15:41:16) 
yoo sulugoz hala satiliyo dostlar mahalle nakkallarinda hala var.


  • tutun kolonyasi  (22.04.14 17:53:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.