[]

bisiklet meraklıları bakın hele

bisikletle olan ilgim sadece çocuklukta/ergenlikte fazlaca binmiş olmaktan ibaret. Malum bahar geldi ve haftasonları arkadaş gruplarına katılmak ve haftaiçi işe gidip gelmek için bir bisiklet almak niyetindeyim. Yol bisikletleri daha çok hoşuma gidiyor ve küçük araştırmalar sonucu şunu buldum. Yeni başlayan birisi için sizce uygun mudur? Alternatif olarak 400-500 tl arası önerebileceğiniz daha iyi bir yol bisikleti var mı acaba?


www.spordunyasi.com

 
bu işte herhangi bir uzmanlığım yok bunu söyleyeyim, ama yol bisikleti pek önermem. malum yollar boktan. teker ince. bir mazgala girer kalırsın. nerede yaşıyorsun bilmiyorum tabi. en iyisi yine mtb. ben de geçen yaz epey merak sardım araştırdım ettim durdum, en son alamadım yaz bitti. bu yaz öyle ortalama bir şey alacağım. salcano ng650 önerebilirim 400-500 tl arası


  • anil  (22.04.14 03:13:10) 
şehir içi için mtb almak iyidir. ince lastikle sıkıntı yaşayabilsin. 400-500 tl'ye alacağın mtb, kesinlikle dağ bisikleti olmayacak zaten :) kilo bazında 4-5 kilo fazla çekebilir. gerçi mtblerin de hafifleri var. ona göre alırsınız. resimdeki biisklet bence uygun değil. mtb görünümlü yol bisikleti bu :) güzergahınız temizse yol biiskleti alın. ancak ben hala mtb derim.


  • ete summer  (22.04.14 03:57:28) 
bahsettiğin bisikleti denemiştim bi ara. bileklerinden omzuna doğru ağrı yapıyor, kesinlikle tavsiye etmem. en ufak bi yol bozukluğunu dahi tüm vücudunla hissediyosun. bence sen bi dağ bisikleti al, lastikleri değiştirip incelterek rahatlıkla kullanabilirsin.


  • detone simitci  (22.04.14 11:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.