[]

Bu yaz kendime bi şeyler katmak istiyorum

Bir uğraş, hobi, yetenek, bilgi her konu da olabilir. Mesela keman çalmayı öğrenmek ya da serbest atlayışa başlamak ya dacığıma parkur yapmayı öğrenmek gibi. Yani yazın arkamı dönüp baktığımda işte ben kendime şunu kattım ve bu yazı boş geçirmedim dedirtecek bir şey arıyorum, istiyorum.

Öneriler. E, 19


 
Aletli dalışa başla.


  • yatagants  (21.04.14 22:45:49) 
keman zor iş, aylarca nasıl tutman gerektiğini ve boş tellerde düzgün ses çıkarmayı öğrenmeye çalışıp milletin kafasını sikeceksin. piyanoya başla bence, ben de aynı yaşta başlamıştım.


  • kugsel adam  (21.04.14 23:10:33) 
+1 kugsel
kemanda 3 ayda anca yay tutmadır tellerde parmaklarla gezinmedir tam ses çıkarmadır falan oluyor.sonuç alamadan hevesin kaçar.

pilates yap yoga yap
bisiklet gruplarına gir
  • shubulubapshubaptishaluva  (21.04.14 23:55:54) 
dil öğrenmeye başlayabilirsin. ispanyolca italyanca gibi dillerde 3 ayda bile önemli yol kat edebilirsin.


  • zero times infinity  (22.04.14 00:06:12) 
@zero times infinity Normalde ben de istiyordum ama bu yaz Londra'da İngilicemi advanced'a kastırmaya çalışacağım.
@Nick The Chopper six değil şuan eight oldu pack ;)

  • oddyseus  (22.04.14 02:52:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.