[]

Sık kullanılanlar / Format

Bilgisayara format atılacak, benim "sık kullanılanlar" listem bayağı kalabalık, "daha sonra bulmakla uğraşmayayım", diyerek ve unutma ihtimalime karşı birçok siteyi sık kullanılanlara ekliyorum.. Bunlar formatta gidecek, hepsini kolayca kayıt edebileceğim bir yöntem var mı?

Bir de bizim bilgisayar windows 7, birkaç tanıdık xp daha iyi dedi, ben bu olaylardan hiç anlamayan biri olarak karar veremedim..Hangisi daha iyidir?

Teşekkürler..

 
gmail ve chrome ile birlikte kullanıyorsanız eklentiler dahil her şeyi yedekliyor gmail. istediğin her bilgisayarda kendi browser'ını kullanabiliyorsun oturum açarak. diğer browserlarda ise sık kullanılanlar menülerinden içe/dışa aktar seçenekleri var.


  • oraletarya  (21.04.14 14:00:01) 
Sene olmuş 2014 xp daha iyi değil. Bilgisayar çok eskiyse o başka tabi. Win7 driver sorunu çıkartabilir. Tarayıcı için de ben firefox'da şunu kullanıyorum:addons.mozilla.org


  • onexey  (21.04.14 14:00:11) 
sık kullanılanlar yöneticisi gibi bir şey var, bütün sık kullanılanları bir arada görebildiğiniz yer. tarayıcının içindeyken sık kullanılanlara tıklayın görürsünüz. orada dosya menüsünden export / dışa aktarı seçin, klasörü belirleyip tamam deyin. tek bir html belgesi olarak bütün sık kullanılanları oraya listeler varsa kategorilerle beraber.

xp desteği bitti zaten ileriki sürümlere bakın.
  • lily briscoe  (21.04.14 14:01:52 ~ 14:02:57) 
hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz? chrome kullanmiyorsaniz. pc ye chrome kurun. ayarlardan ice aktar gibi bisey olmasi lazim. ice aktar deyip kullandiginiz tarayiciyi secin. sonra bir gmail hesabi alin. chrome kullanirken oturum acip tanimlayin. her seyiniz yedeklenir. zaten chrome kullaniyorsaniz gmail tanimlayin.

pc nizin benim pc mden eski olacagini sanmiyorum. bence win7 kurun. ben bile sorun yasamiyorum.

benim pc: p4 3.0 islemci 2gb ram.

win7 kurarsaniz bi cok driver i kendi bulacaktir ve win.old klasoru de baya is goruyo. yedek alma derdiniz olmuyo. formattan sonra oyun save leri dahil herseyinizi alip isinize yaramayan sistem dosyalarini silersiniz.
  • ergenpezeveng  (21.04.14 14:22:22) 
Tarayıcı olarak firefox kullanıyorsan yedek almak için mozbackup kullanabilirsin. Bu program ile yer imlerini, kayıtlı şifrelerini, eklentilerini, tarayıcı geçmişini vb. yedekleyebilirsin. Ayrıca thunderbird kullanıyorsan onun da yedeğini alabilirsin..

mozbackup.jasnapaka.com
  • EkimBebesi  (21.04.14 15:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.