[]

Size de oluyor mu bu?

yaklaşık 7-8 aydır günlük uğraşlar, iş vs derken aynı zamanda haberler, gündem, seçimler, türkiye, bilmem ne ıvır zıvırtakip edip hiç televizyon izkemedim.

şimdi ailemin evine geldim, tek basıma kocaman bir led tv ve ses sistemimle genelde nat geo, nat geo hd, discoveryü, bbc hd vb kanallar izliyorum hep. haber vs vs kesinlikle yok.

tamam bu kanalların cogu amerikan tandanslı ama izlerken vay arkadas yahu ne kadar geriyiz ne kadar aptalız ne kadar beyinsiz ne kadar cahilmişsiz diyorum, hem toplum hem ülke olarak. bunun kaynagı nedir?

bu kanallar dısında müzik dinliyorum ve gece sanat/kültür programları izliyorum...

sizde de oluyor mu bu?

umarım dogru anlatabilmişimdir içimdekileri

 
Evimde tv yok bilgisayar varken ihtiyaç duymuyorum. Ancak misafirliğe vs gittiğimde tv izlediğim oluyor ona da 5 dakika zor dayanıyorum. Sanki başka bi galaksinin uzaylı yayınlarını izliyor gibi hissediyorum. Çok mu abarttım bilmiyorum ama cidden ulusal kanallardaki yayınlar rahatsız edici derecede kötü insanın ruhu daralıyor.

Birde mesela ingiliz kanallarını izlemişliğim var adamlarda reklamlar kısa herşey estetik basit bizdeki gibi kafa ütülemiyor.
  • klakie  (21.04.14 01:50:15) 
japonların nhk world diye bir kanalı var, ilk izlediğim de çok etkilenmiştim. programlar çok kaliteli, yararlı, bilgili ve teknolojikti. türk kanalları taş çağından kalma diye düşünmüştüm.


  • anection  (21.04.14 01:57:18) 
ben de bbc hd gibi kanallarla tanışınca tv aslında güzel bir şeymiş demiştim kendi kendime. türk yayıncılığının kalitesizliği tüm çıplaklığıyla ortaya çıkıyor.


  • king lizard  (21.04.14 02:50:29) 
bir kaç senedir evdeki tv yi açmıyorum.

dizileri, filmleri internetten izliyorum. reklamsız bir şekilde.

bol bol kitap okuyorum.
  • mea maxima culpa  (21.04.14 03:01:33) 
Aynen kanka


  • patron1991  (21.04.14 08:29:28) 
türk kanallarını gördüğümde bu ne amına koyim diyorum ben. türkçe içerikli sadece iz tv izlerim, bir de arada maç izlersem odur. türkiye dışında olup bitenden haberi olan bir insanın oturup türk tv programlarını izlemesine anlam veremiyorum.


  • bira sisesi kapagi  (21.04.14 12:13:52) 
eskiden sadece discovery ve national takilirdim ama discovery türkiyenin yayin akisina karsi dis bileme noktasina geldim sonralari. how its made gibi yerlerden occ vesaireya nasil gömülündü bu kadar bilmiyorum. ama gene de cok iyidir herhangi bir ortalama türk kanalina göre.

sadece yararli programlarin eksikligine dem vurmayalim. dizi izlemekten inanilmaz hoslanan bunu da sadece bir izleyicinin konuya önem vermesi gibi degil cekim acilarina kamera hareketlerine müzik kullanimina acayip deger veren biri olarak izler sevdigim sahne-müzik uyumlarina ait müzikleri yükler kenara kaydederim. bir noktada özdeslesirler. hikaye olarak zaten cok gerideyiz ama en azindan son dönemde görüntü yönetmenlerinde bir kivilcim bir yabanci ekolü görüyor insan. müzik konusunda materyal kitken olmaz sanirim. neyse, türk dizilerine karsi asla ilinamadim.
  • wiillii  (21.04.14 13:54:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.