[]

interrail, hostel, dorm

arkadaşlar, hostellerdeki dormlar ne kadar güvenilir,

dıaşrı çıkıldığı zaman eşyalar nereye bırakılabilir.

bir de çoğu hosteldeki mixed dorm gerçekten mixed dorm mu. grupta yer alan kız arkadaş gidip de 10 erkeğin arasına düşer mi?

 
hostelworld ve hostelbookers da mekanların güvenlik puanları var. yorumları da okursan ne kadar güvenli olduğu hakkında bilgi edinebilirsin

lockerları oluyor birçok hostelin. pek güvenilir değil ama odalarında kilitli dolap sunan yerler de var

evet düşer allah muhafaza
  • makineci  (04.06.09 02:22:41) 
interrailin sitesinden alınabiliyor bilet online olarak.

yani kız-erkek oranı biraz şans işi diyorsunuz?
  • beyaz geceler  (04.06.09 02:27:31) 
iyi ratignli hostellerin dormları gayet güvenli.

kilitleyebileceğiniz dolaplar oluyor çoğu yerde. olmadı çanta başına bir zincir bir asma kilit taşıyın yanınızda, kendiniz kilitleyin bir yere.

mixed dorm işi şans, 10 kişilik odada tek başınıza da kalabilirsiniz örneğin. ama öyle 10 kişinin arasına kız başınıza düşseniz bile büyük ihtimal kimse dönüp bakmayacaktır. çoğu kişi odaya yalnızca uyumak için geliyor zaten. genç insanlar rahat oluyor. siz de çok sallamayın.
  • 386 dx  (04.06.09 03:06:21) 
10 erkeğin arasına düşse bile bir şey olmaz, tecavüzcü olmuyorlar genelde (en azından ben hiç öyle bir şey duymadım, en fazla "ahan da avrupa'dayım kız kaldırmalıyım" diye ağzından salyalar akan türk arkadaşlardan biri denk gelebilir bkz:bir süre önceki birkaç duyuru)

güvenlik için, pasaport, kamera gibi şeylerini dışarı çıkacağın zaman yanına al, hatta pasaportunu gizli çanta tarzı bir yerde sakla cüzdanının, çantanın turistik yerlerde dolaşırken çalınması ihtimaline karşı. bütün paranı tek bir yerde tutma. hostellerdeki dolaplara kilitle mümkün olduğunca, her şeyini orta yerde bırakma tabi ama "eyvah her şeyim çalınacak" korkusuyla da dolaşmana gerek yok.

bir de anladığım kadarıyla aranızda kızın da olduğu grup olarak gidiyorsunuz, odalara rastgele dağıtmazlar sizi hostelde yer oldukça, birlikte aynı odaya koymaya çalışırlar.
  • turkuazz  (04.06.09 20:27:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.