[]

Farklı görüşlere karşı saygımı yitirmek üzereyim

Hatta yitirmiş de olabilirim. En başta AKP'lilere saygı duymuyorum. Rezayı savunacak bir adamı masamdan siktir edebilirim. Hümanisttim lan ben, şimdi faşist bir canavara dönmek üzereyim.

8 yaşındaki çocuğa din eğitimi vermeye çalışan dincilerden tiksinmeye başladım.

Ne yapacağım ben böyle?

 
iyi niyet dunya barıs elcisi olmadııgım icin sıkıntı yok. senle aynıyım,mutluyum.


  • slalom  (20.04.14 23:29:50) 
valla akpnin saygı duyulacak bir yanı yok zaten de senin hiç yok.
"8 yaşındaki çocuklara bıdı bıdı dinciler" ne la, bu vatanı böyle yapmakla itham ettiğin insanlar kurdu, istiklal harbini onlar kazandı.

  • dafaiss  (20.04.14 23:32:44) 
Herkese 'bir' şans vermek lazım. Gerisi haram.


  • sıfırbir  (20.04.14 23:34:03) 
acıyorum istiklal harbinde verilen can'lara. O vatanseverlerin menfaatleri namustu, vatan namusuydu. Şimdi alayı çıkarcı ve satılık. Olmayanıda menfaatcilerin kucağunda tepiniyor. Üzülüyorum o şehitlere, telef olduğuyla kaldı


  • tanrı  (20.04.14 23:36:29) 
Farklı görüşlere saygı duymak zorunda değilsin zaten. Ben duymuyorum ve bunun açıkça saçma olduğunu, isterse onun da benim görüş/düşüce/hayat tarzımıa saygı göstermemesinin gayet doğal olduğu söylüyorum. Kurallar bunun için var.


  • foma  (20.04.14 23:37:17) 
sen kendine bahane arıyorsun olan bu. geri kalan da kendi kendine sergilediğin bir rol. şehidin ne demek olduğunu bilseydin o cümleyi kurmazya dilin varmazdı.


  • dafaiss  (20.04.14 23:39:02) 
Akp ilk başta bir "görüş"ken saygım vardı. Şimdi bir organize suç çetesi, oy verenler de yardım ve yatakçı. Saygıyı hak etmiyorlar, ceza çekmeyi hak ediyorlar. Kimse kusura bakmasın. Suçluyu öven de suçludur.


  • harzem  (20.04.14 23:40:24) 
Dini alet edip ülkeyi soyanlarla dini aynı kefeye koymayın.
İnsanlar salak olup buna kucak açarsa fırsatçılarda bunu kullanır.
Tayyibin ve etrafının dinle en ufak bir alakası yok gözümde hepsi dini kullanan birer fırsatçı.

Kesinlikle Akp li falan değilim, öyle dincide değilim.
  • basond  (20.04.14 23:40:36) 
bir şey yapma, paralel argümanlarla zıt görüşlü kişilerden de saygı duymayanların mevcudiyeti nötrlüyordur diye düşünebilirsin.


  • candanag  (20.04.14 23:41:41) 
Farklı görüşlere saygı duymak zorundayız. Birini masandan siktiredersen yarın seni de siktirederler. Böyle olmaz. Böyle olduğu için yarın abdullah gül ile tayyip arasında seçim yapmak zorunda kalıcaz..

Zamanında büyüklerimiz de siktiretmeyeymiş eğitip öğreteymiş iyi olurmuş.
  • eli  (20.04.14 23:42:05) 
ben coktan yitirdim. iki kisi siyaset konusurken hatta televizyonda konusulurken bile tahammul edemiyorum. nicedir haber vs. okumuyor, zaten tvyi hic izlemiyorum. benimle siyaset vs. konusmaya yeltenen kisileri de susturuyorum.


  • vendorth  (21.04.14 00:58:16) 
farklı görüşlere saygı duymak politik doğrucuların saçma sapan bir davranışından başka bir şey değil. eğer yeri geldiğinde fikrinin yanlışlığını fark edebilecek olgunlukta görüyorsan kendini, kimsenin görüşüne saygı duymak zorunda değilsin.

yanlış olduğunu bildiğin, ya da en azından senin referanslarına göre yanlış olan görüşe saygı duyulmaz olsa olsa tahammül edilir. ha bunun da sınırları vardır, ben mesela tanrıya inanan birine tahammül ederim ama ak parti savunan(hatta liberal kisvesiyle bunu yapan) birine tahammül etmem.

ha şu var, kimse de bana tahammül etmek zorunda değil. bu meseleleri asla kişiselleştirmem yani, illa mevzunun kim daha okumuş kim daha bilgili'ye gitmesine gerek yok. sınırlar iyidir.

bu arada faşizm aslında öyle bir şey değil. ama o başka konu.
  • rubenanyukov  (21.04.14 03:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.