[]

Elektrik yüklüyüm !

Muhteremler ;

İnanılmaz derecede elektrik yüklüyüm.Arabanın kapısını açarken,kontağı çevirirken,metal olan neye dokunursam çarpılıyorum.Ne yapmalıyım?

Saygılarımla.

 
çok klişe olacak ama toprakta yalın ayak yürü 15-20 dk.


  • streak  (20.04.14 22:51:29) 
ayakkabı seçimi önemli.


  • mayeskuel  (20.04.14 22:53:07) 
üzerindeki yünlü ya da polar şeyleri çıkarmakla başla. duş da nötrler.


  • malmazel  (20.04.14 22:53:23) 
Streslisin. Hayatını daha iyi yönetirsen geçer. Muhtemelen dönemlik bir durumdur.


  • hiko seijuro  (20.04.14 22:56:46) 
metal nesneleri tutmadan önce elime elektrik iletmeyecek şeyler geçiriyorum ben ya da ufak bir deneme yapıyorum tutulacak metal nesneyle. ne yaşadığını iyi bilirim, resmen kabusum oldu o "çıt!" sesi, aylardır bitmedi gitti :/


  • devilred  (20.04.14 23:10:48) 
ah ahh ! ben de az çekmedim o olaydan aylarca sonra bir anda azaldı ve daha sonra da kesildi tamamen şimdi kırk yılda bir oluyor. ama bundan önce günde temiz 3-4 defa olurdu ve öyle böyle değil kıvılcım gördüğümü biliyorum. benimki strestendi sanırım ama çare toprak sanırım ve tabii ki stresten uzak durmak.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.04.14 23:19:25) 
Stres falan değil. Tamamen fizik kuralları dahilinde olan bişey. Ayakkabı ve kıyafet seçimi, saç tarağı vs. Sürtünme ile olur. Bişeyleri değiştirerek dene.

Stresle elektrik üretilebilseydi dunya şu an bambaşka bir endüstriyel düzende olurdu.
  • harzem  (20.04.14 23:46:34) 
Bende de bir ara çok oldu. Benimkinin sebebi halıflex evde plastik terlikle gezmek. Terliği değiştirdim neredeyse bitti. Halıflex kötü bir şey.


  • soft  (20.04.14 23:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.