[]

Kpss hakkında sorular ve yayın tavisyesi

Geçtiğimiz dönem iktisattan mezun oldum. Aklıma takılan bazı konular var;

1- Matematikte sorunu olmayan biri olarak sadece tarih, coğrafya vs. düzenli çalışmak iyi puan almak için yeterli mi? Yoksa geç mi kaldım çalışmaya başlamak için?

2- Özellikle konu anlatımı olarak hangi yayınlar iyi bu konuda, dediğim gibi daha çok sözel kısım ve alanla ilgili eksikliğim var.

 
Ben de çok geç başladım ama inanırsan olur.
Soru çözmeye yeni başladım ama yetişeceğini umuyorum. Ben inanıyorsam sen de inanmalısın

  • zarpandi t  (20.04.14 21:03:49) 
Tarih ve coğrafyayı aşmayı başarırsan bu sınavı kazanırsın. Net.


  • anonymice  (20.04.14 21:37:10) 
Coğrafya ve tarih çok zor, öyle lise mantığı değil. Ezberlemek lazım. Ama şu tarihten itibaren düzenli çalışırsan yetişir


  • zarpandi t  (20.04.14 21:48:12) 
Tarihte direk ezber sorular geliyor fakat hiçbirşey için geç değil bence çalışırsan halledersin ki sözel konulara son aylarda çalışmak bence daha iyi çünkü daha çok akılda kalıyor. Tabii sistemli olmalısın yoksa hepsi karman çorman olur. Genel Kültürü sakın ihmal etme ucu çok açık bir ders her yerden soru gelebiliyor.


  • mortingensitrayzee  (20.04.14 22:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.