[]

süpürge makinası!

tost makinasından sonra bir de bu çıktı. bir adet homemaxx, bir adet de daha az önce sinbo patlattıktan sonra (ikisi de dik süpürgeydi) süpürgelerde gördük ki ucuz etin yahnisi harbiden yavan oluyormuş. yanlışlıkla kablonun üzerine bastım, makina iptal oldu lan.

açtım gittigidiyor'u direkt, şunları gördüm. nasıl?

urun.gittigidiyor.com
urun.gittigidiyor.com

 
ucuz etin yahnisi demişsin ama gösterdiğin ürünler yine öyle. bi philips al kafan rahat etsin yıllarca.


  • lily briscoe  (20.04.14 19:25:47) 
aldığım ürünlerin fiyatı bunlarınkinin üçte biriydi. ek açıklama olarak, evladiyelik değil de en az 2 sene zorunlu hizmeti bulunan bekar elemanı götürebilecek, fiyat/performans açısından da başarılı ürünler arıyorum.


  • sanat guresi  (20.04.14 19:44:17 ~ 19:52:38) 
o halde yine iyi bir markanın ufak modellerini tavsiye ederim. bende hazneli filips var ama ev hayvanım var mesela, bana güçlü bişi lazım. bekar erkeğe ufak makine yeter de artar. bu fantomlar falan korkunç ya gördüm biliyorum kalas gibi.


  • lily briscoe  (20.04.14 19:50:59) 
ufak model derken dik duranlardan mı? dediğim gibi birkaç ay içinde iki tane eskittim, hoşlanamadım. markaları da dandikti gerçi ama. emiş gücüne de bakmamıştık alırken. beyaz halının üzerini bile doğru dürüst çekemiyordu. dediğiniz türden arnica'nın vardı galiba, ya da fakir'in. onlara bir bakayım.

peki kalas olması performansına nasıl yansıyor? süpürgelerin kablosuna basınca kopmasın, elimizde patlamasın, halıları da iyi çekebilsinler, ve bir iki sene götürsünler. bunlar olsa yeter bana.
  • sanat guresi  (20.04.14 19:56:49 ~ 19:59:50) 
  • hjarteblod  (20.04.14 21:39:53) 
yok hayır dik duranlar değil yani klasik makine ama küçük, şunun gibi:
www.mediamarkt.com.tr

ya kalas gibiden kastım şu. mesela philips, bosch, miele gibi bi alet kullanırken hortumu, fırçası gayet kaliteli, kenar köşeye girebiliyosun, emiş gücü iyi falan. uyduruk markalardaysa hortumu adi plastikten bişi oluyo, ne yerdeki tozu düzgün çekiyo ne de bi ergonomisi var, baston gibi tutuyosun öyle. kullanırken farkı bariz hissediyor insan.

emiş gücüne dikkat edin evet, mesela linkteki arçelik 1800w, ufak boy ama gayet güçlü. gerçi arçelik hiç denemedim o yüzden tavsiye edemiyorum.
  • lily briscoe  (20.04.14 22:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.