[]

Staj yeri bulamıyorum bir türlü

Merhaba
Üniversite için Eylül-Ocak döneminde kış dönemi stajı yapmam gerekiyor.Rahat 25 firmaya cv mi kış stajı ile ilgili açıklamayı ve birkaç bilgimi mail olarak gönderdim.2 tanesi dışında kimse dönmedi. Onlardan da biri proje yap öyle dönüş dedi diğerinden ise bir daha ses çıkmadı.
Biraz okulun yoğunluğundamn biraz da alanıma yeni karar vermekten dolayı markete koymaya değer bir proje yapamadım.
Anlamadığım şey tecrübesiz de olsam stajyerin firmaya bir maliyeti yok.Sigortamı üni. ödiycek adamlar niye beni işe almıyorlar?Adam gibi bir maaş da vermeyecekler.Zaten ben de talepte bulunmıcam.
Sorun bende mi yoksa piyasa yeni mezun veya stajyere karşı böyle mi bakıyor?En önemlisi nasıl bulucam bu staj yerini?

Not:Bilgisayar müh. okuyorum ve mobil yazılım -şu an için Android-alanında ilerlemek istiyorum.Başvurularımı da mobil yazılım şirketlerine yaptım.

 
divit
ee ne yapayım o zaman proje bitirmeden hiçbir yere başvurmayayım mı?Dediğin gibi hepsi proje istiyorsa boşa başvuruyorum demektir.

  • amusan  (20.04.14 17:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.