[]

amazon kindle sorusu

kindle'ın aşağıdaki iki modeli arasında dokunmatik ekran harici ne fark var acaba?

tinyurl.com

tinyurl.com

 
white paper ekranı daha beyaz ve ışıklı diğerinde bunlar yok.


  • kuzey li  (20.04.14 15:42:35) 
ben ikincisini kullanıyorum.sayfa değiştirmek için kenardaki tuşlara basıyorsun.dokunmatikte ise ekrana dokunacaksın falan.bence tuşlu daha güzel.diğer yandan not almak menüde gezinmek dokunmatikte daha kolay.tamamen bütçene bağlı aslında.parana göre tercih et.


  • enginornek  (20.04.14 16:01:27) 
avrupadan gelen varsa onlara aldir, 49 dolar idi. hatta gecen tras makinasi vs alinca hediyeydi.

sarj olarak cok farklari yok. baglanti olarak yok. (olanlari var da türkiyeyi kapsamiyor nasilsa) hizlari acisindan net bir fark yok. agirlik olarak yok. sadece yukaridakilerin dedikleri var. beyaz ekran yerine daha saari olan tusluyu tercih ettim, not almak ikisinde de ölüm. sadece dokunmatikte menü gecisi kolay ama fiyati da daha pahali. hem de dokunmatik kapasitif degil, arada ir katman var. ekrana bisi yapisirsa, o alanin kenar sinirlarina bisi kacarsa dokunmatik cortluyor anlayacagin. ben tuslu taraftariyim. gene de sen bilirsin.
  • portmanto  (20.04.14 16:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.