[]

yeni doğmuş kız bebeği görmeye gidiyorum

ne hediye alınır.ilk kez bi bebeğe hediye alıcam çok yakın bi arkadaşımın bebeği. .çok ucuz olmasın 100 tl civarı filan düşünüyorum. ready set go.... pls




 
çeyrek altın


  • m7rv7  (20.04.14 13:37:55) 
Herkes ayni seyleri getirecek sen farklilik yarat en lazim olani gotur hayir duasi al.ikili paket prima yenidogan.


  • cizgilipijama  (20.04.14 13:39:35) 
bebege degil de aslinda anneye hediye aldiginizi unutmayin. annenin ihtiyaci olabilecek bir seyi veya hosuna gidecek bir seyi alin(kucuk kizin giyebilecegi prenses kiyafetidir, buyuyunce oynayacagi oyuncagidir, ne bileyim, bu bebek pastasi diye birsey yapiyolarmis anneler seviyormus odur budur.)


  • beriberi  (20.04.14 13:42:11) 
ben olsam şirin bi kutu hazırlardım. mama önlüğünden emziğe biberona kadar aklıma ne gelirse alırdım.


  • camiroquay  (20.04.14 13:46:19) 
Yenidoğan bir benek sahibi olarak kıyafet almayın bez demişler ama biz doğmadan aldık bezleri çocuk kilolu doğdu küçük geldi bezler. Ateş ölçeri yoksa alabilirsiniz. Telsiz alabilirsiniz. Yada oyun halıları var 4 aylıkken felan kullanabileceği daha onu almamışlardır bunlar hep alınması gerekenler.


  • ayhsegul  (20.04.14 13:47:13) 
sallanan bebek koltukları...www.mobilyadekorasyonrehberi.com
50-60 tl civarı bir şeyler...

  • inanmazsan inanma  (20.04.14 13:51:31) 
ailenin maddi durumu nasıl? ortadirek ise kullanabileceği şeyler alın, bebek bezi falan gibi.
eğer maddi olarak iyilerse, şöyle bir fikrim var. ben almıştım bir arkadaşımın bebeğine.
gümüş kaplama iki tane minik kutu var. birine bebeğin ilk düşen dişini koyuyorlar, diğerine de kesilen ilk saç buklesini. hatıra olarak saklamak için.
ben nerden aldığımı hatırlamıyorum malesef. böyle mudo gibi falan ev aksesuarları satan bir yerdi sanırım. fiyatı da 100 liradan azdı.
  • innerbliss  (20.04.14 14:03:37) 
ilk diş ilk saç kutusu paşabahçede var.


  • nax  (20.04.14 14:10:12) 
Yeni bir kız babası olarak gelen hediyelerden en beğendiğim aşağıdakidir.ama azcık fazla tuzlu.

www.joker.com.tr
  • sapkasiz cikmam abi  (20.04.14 14:16:27) 
oyun halısı en güzel öneri sanırım.
bebek küveti alınabilir ama almış da olabilirler, risk.
cibinlik olabilir. :)

nazar boncuklu bir şeyler olabilir.
  • neyleyim  (20.04.14 14:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.