[]

Bana akıl fikir verin .Ders çalışmam lazım

Evet Hukuk son sınıf öğrencisiyim.15 dersim var yıllık 3 ve 4 ü beraber okuyacağım.Uzatma ihtimalım var ama yine de yetersiz çalısıyorum.Boş şeyler yapıyorum.Akıl fikir verin bana Mezun olur muyum sizce ?iühfdeyim




 
okulu ve 3'ten kalan dersleri söyle, cevaplayayım


  • kaymaktutmayansicaksut  (19.04.14 23:38:29) 
Senden bi cacık olmaz (bkz: gaza getirmek için hakeret etmek)
elbet biter okul yeterki sen niyetine gir.
Lafla değil cidden istediğinde ve hayatın senden bir adım önde olduğunu anladığında bitireceksin zaten.
  • basond  (19.04.14 23:39:19) 
Biter. Plan program yap. Kucuk hedeflerle basla.


  • whatsup  (19.04.14 23:40:51) 
şöyle söyleyeyim o zaman, marmara hukuk'luyum ve 6 senede bitti. 3. sınıfın büyük kısmını dörde taşımıştım.6. seneye 2 ders yüzünden uzamıştı, eşya(2 puanla kalmıştım) ve medeni usul. yıllık dersti bizimkisi, senede tek vize(birinci dönem), tek final(hazıran ayında) ve tek büt(temmuz) oluyordu.

3 en sıkıntılı derslerın oldugu sınıf. insan hakları harıc hepsi kaldıysa ki bunun medeni usulu, miras hukuku, ceza özeli, ticareti var, deniz ticareti de olması lazım, canını biraz sıkacağım ama okul uzayacak gibi. cidden silkinip ders çalışmaya başlaman lazım. zor ve sıkıcı olduğunu biliyorum, ama elinden geleni yapmazsan pişman olacaksın.

ama uzarsa da uzayacak, yapacak bir şey yok, canını çok sıkma. elinden geleni yap ve gerisini düşünme.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.04.14 00:00:22) 
bir sene uzar o okul.


  • sansli pipi  (20.04.14 00:04:25) 
yıllık 18 dersten 15 tane gecen adam gördüm gecen sene. yani umutsuzluğa düşme çalış. yalnız çokta stres yapma rahat ol.


  • paintov  (20.04.14 00:05:31) 
marmara hukukta son sınıfta toplam 25 ya da 27 dersim vardı, hemen her dersten kalmıştım, okula sınavdan sınava gittiğim için hocaları yolda görsem tanımazdım.
finallere kısa bir süre kala çalışmaya başladım, final+büt sonunda 6 dersten okulu uzattım. zor değil yani hepsini vermen. stres yapmadım, nasıl olsa uzayacak bari az dersten uzasın da seneye rahat edeyim diyerek girmiştim sınavlara.

sonraki sene de, ulan ben 1 yılda 20 ders vermiş adamım, 6 dersi nasıl olsa veririm dedim ve sadece 1 dersi verebildim, okul gene uzadı :)
6.sınıfta bitirdim okulu.
  • de jure  (21.04.14 17:16:53 ~ 17:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.