[]

tek başına fransa..

selam arkadaşlar.

tek başıma fransa'ya gitmek istiyorum. fakat annem sürekli kardeşiyle gitmemi söylüyor. kardeşine vize almamız neredeyse imkansız. tek başıma gitmemden endişe ediyor. sizce onu nasıl ikna edebilirim? ben yaşadığım yerde de başını belaya sokmayan biriyim. fakat annem anlamıyor. ülkenin güvenliği, sosyal hayatı nasıldır, bilen varsa anlatabilir mi?


 
parisde sakat yerde gezersen keserler totoyu benim kesiyolardı,
Öyle çok da güvenli bi yer olarak görme oraları,
Ha merkezi yerler güvenli.
  • basond  (19.04.14 23:27:18) 
müthiş trolledi taken diyen arkadas. sag olsun.

ya ben de merkezi yerlerde olmak niyetindeyim zaten.
  • lounge act  (19.04.14 23:31:31) 
dunyanin neresine giderseniz gidin turkiye olur norvec olur isvicre olur ters mahalleye girerseniz gotu keserler zaten bunu duzgun bir dille anlatin anaciginiza.

ben akilli uslu cocugum/kizim gitmem afrikali abilerin mahallelerine deyin

bu arada kardesine neden alamiyorsunuz vize? issiz falan mi? oyleyse kabul edin tamam birlikte gidelim deyin sonra vize reddi gelince alamadi yapacak bir sey yok hadi ben kacar deyin
  • babamasoliimbananickaldirsin  (19.04.14 23:41:45) 
turistik mekanlarda olacağınızı, zaten gezmeye gittiğinizi, yaşadığınız yerde başınıza bir şey gelmediğine göre orada da gelmeyeceğini, doğru düzgün bir yerlerde konaklayacağınızı vs anlatırsanız ikna olur gibi geliyor.


  • neyleyim  (20.04.14 10:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.