[]

kötü mü ettim

Mekatronik mühendisi mezunu genç adam mezun olur olmaz askerliğe gelir ve bu pazartesi terhis olmaktadır. "şafak sıkıştırması" sebebiyle uyuyamadigi sabahın kör saatlerinde, kariyer.net uygulamasında, günlük limiti doldurana kadar başvuru yapar. Iddialı bir genel onyazi ve normal odun (boş) bir cv ile olur bunlar.
Carsı iznine çıkar, yolda sınıf arkadaşını görür, tabi bu detayın hiçbir önemi yok, playstation da pes 13 oynarken yabancı numara arar. Karşıda oldukça yaşlı bir insan, iş başvurusu hakkında konusur. Yeni mezun, yine iddialı bir konuşma yapar. Önce aile yanına gideceğini, 10 gün sonra iş için gelebileceğini söyler. Adam mirin kirin eder, tamam bu haftaiçi geliyorum denir.

Pazartesi direk istanbul'a uçak bileti alınır. Kalacak yer, görüşme tarihi vs hiçbir şey ayarlanmadan. Spor gömlek, kot pantolon ve botum var, kıyafet olarak.
Kötü mü ettim sizce?
1. Lan ne işi, bulursun zaten ailenin yanına gitsene
2. Yav sen işi ayarla, kolay mı olm, ailen yanına gelsin
3. Sadece iş görüşmesi bile önemli, tecrübe olur, git, 2 gün takıl, memleketine yollan
4. ?

 
1 diyorum


  • instant crush  (19.04.14 22:55:33) 
1


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (19.04.14 22:58:21) 
kendine hiç vakit ayırmamışsın be başından hata yapmışsın. Mezun ol beklemeden askere git. gel hemen işe başla.

Ee sen kendine hiç vakit ayırmayacak mısın? Bu kadar acelemi tüm bu işler?
  • yatagants  (19.04.14 22:58:34) 
okul bitmiş, askerlik tamam, iş de hazır, garantici adamsın senin bekleyenin de vardır evlenirsin yakında, bize senin bebeye allah analı babalı büyütsün demek düşer artık:)


  • speedy  (19.04.14 23:04:40) 
3.


  • devilred  (19.04.14 23:04:53) 
3


  • safepassage  (20.04.14 00:06:49) 
3


  • antikadimag  (03.01.15 19:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.