[]

Borç - Alacak Yönetimi Hkk.

yav ben bu kredi kartlarından kafayı yemek üzereyim. tam bir taksitim bitti derken bir yenisi daha çıkıyor. yalan yok öle manyaklar gibi harcama da yapmıyorum ama borcum olunca çok ama çok rahatsız oluyorum. şimdi durum şu: her ay elime net geçen x miktar param var. bu miktarın 2/3 ünü atıyorum vadeli hesapta birikiyor. geri kalan 1/3 ile de hem borçlarımı ödüyorum hem de geçinmeye çalıyorum ama zar zor ayı getirebiliyorum. yani öyle ki şu an hali hazırda 35 lira param kalmış, ve ödenmesi gereken bir faturam var. her ay y miktarda kredi kartlarına borcum var, ki bu borç hiç ellemezsem 9 ay daha bi sürecek.

siz olsanız kenara attığınız parayla hepsini kapatırmısınız yoksa 9 ay dişimi sıkar en azından biriktirdiğimden feragat etmeden borcu kapatırım mı dersiniz.

her ne kadar bu borç olayından rahatsız olsam da, şöyle de düşünmüyor değilim: ülkenin en baba firmalarının bile bir ton borcu varken, en önemlisi elde ettiğin getirinin olmasıdır, o yüzden bırak borcu, sen biriktirmeye devam et.

 
gelir düzenli ise 9 ayda ödemek mantıklı. kalan parayı yine biriktirmeye devam.


  • kakao  (19.04.14 20:46:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.