[]

tıraş makinesi ile ilgili saçma sapan sorular

www.hepsiburada.com

yukardaki tıraş makinesini almayı düşünüyorum.

normalde gillette tıraş bıçağı kullanarak sakal tıraşı oluyordum. vücudumdaki kıllar için ise tüy dökücü spreyler kullanıyordum ve çok para gidiyordu. yukardaki aleti alırsam epey bir kara geçeceğimi düşünüyorum.

şimdiye kadar hiç tıraş makşnesi almadığım ve kullanmadığım için bir kaç saçma sorum olacak.

almayı düşündüğüm alet ile hem sakal tıraşı olup, hem de vücudumdaki kılları alabiliyor muyum? ayrı başlıklar mı sipariş etmem gerekiyor? bir de sizce yukarıdaki alet fiyat-performans açısından uygun mudur? siz olsanız tercih eder miydiniz?

 
Şuna da bakın derim.Sizin link sadece traş makinesi olduğu için ben olsam vücuttaki kılları almak için tercih etmezdim. www.hepsiburada.com


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (19.04.14 15:55:40) 
vücudundaki kıllardan kastettiğin genital bölge ise bununla olmaz.
hem orana sürdüğün bir makineyi yüzüne nasıl süreceksin?
bunu sadece taraş olmak için al, vücut temizliği için saç kesme makinesi gibi bir makine al.
mesela; www.hepsiburada.com
  • livaneli kadir  (19.04.14 15:57:55) 
kullan at tiras bicaklarindan al. gillette yerine arko ya da bic tercih edebiirsin. 3 bicakli ve gayet kaliteli ucuz urunleri var.

www.sanalmarket.com.tr

vucut ve yuzune ayni bicak kullanilmaz ayrica.
  • yigitovic  (19.04.14 16:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.