[]

Bu monitoru alayim mi

www.vatanbilgisayar.com

285 lira, iyi midir


 
alma onu alacgina sunu al
www.vatanbilgisayar.com
viewsonic monitor konusunda asmis bir markadir.
22 inch ligini kullandim uzunca bir sure cok memnun kalmistim.
  • rentts  (19.04.14 15:25:46) 
www.vatanbilgisayar.com bunu öneririm. aoc monitör konusunda philips'in eline verir, bence.


  • tahrik olmusken objektif olamam  (19.04.14 15:27:14) 
hatta sktret onlari
www.vatanbilgisayar.com
sunu al ips hem de bu.
ips nedir diye bi arastir istersen bir de.

What is an IPS Panel?

IPS (in-plane switching) technology is the highest performance panel technology available for LCD displays. The specifications and details of IPS panel technology are considered best for high accuracy in color, contrast, and wide viewing angles. IPS panels offer excellent picture reproduction, and are suitable for photography, graphics design, movie production, CAD/CAM engineering, medical, and security applications.
  • rentts  (19.04.14 15:27:41 ~ 15:29:39) 
bana da asist özelliği olan dik de kullanabileceğim önerir misiniz?


  • partizan  (19.04.14 16:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.