[]

Spartacus

Ben bu diziyi izlemeye başlayacağım. Ama kafam karıştı. Anladığım kadarıyla Blood and Sand, Vengeance ve Gods of the Arena adlarıyla ve bu sırayla yayınlanmış. Toplam 3 sezon var. Doğru muyum?




 
doğru yayın sırasına göre izle derim

blood and sand
gods of the arena
Vengeance
  • basond  (19.04.14 00:50:42) 
Hemde cok


  • kabaday  (19.04.14 00:51:30) 
War of the Damned var bi' de. son sezon.

1. Blood and Sand
arada. Gods of the Arena
2. Vengeance
3. War of the Damned
  • signore  (19.04.14 01:07:29 ~ 01:08:24) 
Ya aptallığım mı tuttu nedir, anlayamıyorum.:) En son fikrim şu: Blood and Sand, Vengeance, War of the Damned. Bunlar aynı dizinin sırasıyla sezonları. Bir de Gods of the Arena diye ayrı bir dizi var. O ne zaman yayınlandı? Gods of the Arena'yı ne zaman izlemem lazım. Yayın tarihi 2011'miş.

Dedim ama... Signore'un cevabını çok güzel okumuşum. Aferin bana.
Teşekkür ederim.
  • auroraaurora  (19.04.14 01:10:47 ~ 01:11:39) 
yayin tarihine gore izle. ara sezon gibi bisey cektiler, karakterlerin hayatlariyla ilgili onlar.


  • she was my baby  (19.04.14 01:12:43) 
gods of the arena, birinci sezondan sonra yayınlandı. dizinin baş kahramanı kanser oldu çünkü o ara, onun iyileşmesini beklediler. aradaki süreyi de bu mini diziyle doldurdular. ama maalesef ki ilk spartacus, dizinin kalan bölümlerini çekemeden rahmetli oldu.


  • devilred  (19.04.14 01:12:57 ~ 01:13:18) 
bunu izleyen bunlari da izledi:

www.imdb.com

yeni. hem spartacus var. bir ucundan yakarsin bitince ariyor insan bu diziyi cunku.
  • wiillii  (19.04.14 04:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.