[]

freeshopta çalısma kosulları nasıldır? maaslar falan

bildiğim kadari ile 2 gün çalısılıp 2 gün izin varmiş. günlük 12 saat calısılıyor.




 
ben de başvurdum. kabul edilirsen benim yerime kan çıkar. :)

arkadaşım çalışıyor şu an orda. kendisi kadın ve 70+ kiloya sahip. normalde 200 metre yürüyünce surat yapar ve yorulur. ama bana sürekli dediği şey gel kesin başla çok rahat burası. kısaca özet olarak bu.

2 gün çalışıp 2 gün izin veya 1 gün izin olmalı evet. günlük 12 saat. arkadaşımın vardiyası akşam 8 sabah 8

başka soru varsa sorabilirsin
  • eurhka  (18.04.14 19:20:40 ~ 19:20:47) 
2 sezon çalıştım.
vardiyalı çalışılıyor.
2 gün sabah, 2 gün öğle, 2 gün de gece çalışıyorduk 1 gün de izin vardı.

Satışta çalışırsan her ay sana verilen kotayı doldurmak zorundasın yoksa aylık performans raporuna olumsuz yansıyordu. Kota her ay farklılık gösteriyor.
bir ay peynir ekmek gibi satılan bir ürün verilirken diğer ay adı duyulmamış ürün veriyorlardı satana kadar kırk takla atıyordun.

Kasada çalışırsan açık vermemen gerekir, açık verirsen hakkında tutanak tutuluyor. Tabi bu da siciline olumsuz yansıyor. Ha bir de kasada çalışanlara da kota veriliyordu. Küçük çikolatalar, sakızlar, şekerlemeler filan. Kotayı doldurmadığın taktirde yine aylık performans raporuna olumsuz yansıyor tabi.

Depoda çalışırsan orası da berbat. Modern amelesin. Mağazadaki bir eksiklik, rafta ürün bulunmaması amirleriniz tarafından hoş karşılanmıyor. Sürekli bir yolcu sirkülasyonu olduğu için 5 dakika boşluğun olmuyor. Kısaca çok yorucu bir iş.

Kasa ve satışta kotalarını doldurduğun taktirde maaşı çok iyi, dolduramazsan asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyorsun. Depoda da asgari ücretin biraz üzerinde maaş alıyorsun.

bu alanda çalışmış biri olarak YOĞUN çalışma şartları nedeniyle önermiyorum.
  • livaneli kadir  (18.04.14 19:25:55) 
Cok yakin bir arkadasim calisti, hatirladigim kadari ile anlatayim.

- kasada calismisti, ataturk havalimaninda. vardiyaliydi, bir ay sabahci bir ay gececiydi. (bir ay bir ay diye hatirliyorum, bir hafta da olabilir)

- kasada eksik cikarsa maasindan kesiyorlar + tutanak tutuyorlar.

- kasada calisanlar icin primler cok yuksekti, maasi kadar prim aliyordu neredeyse.

- kasadan kasaya hasilat degisiyor hep, eskiler daha iyi kasalara geciyorlar genelde. eski-yeni ayrimi cok var.
  • fakyoras  (18.04.14 20:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.