[]

Noldu ifşalar?

Ben kendim silip uyudum silmeyenler sizinkiler gitti mi, kaçıranlar üzgün müsünüz? :)




 
Çok üzgünüz ama neyse ki senin resmi önceki duyurularından gördük içimiz rahat etti :)


  • onexey  (18.04.14 18:23:18) 
iyi ki silmişsin, birileri arşivlemiş. isteyene gönderiyor. almış bile olabilirler.


  • rock n roll  (18.04.14 18:24:51 ~ 18:26:02) 
sözlüğe yüklenen resimler duruyor. duyurusu silinmiş olsa da. senin fotoğrafın da buna dahil.

kişinin kaldırdığı fotoğrafı arşivleme, paylaşma işi nedir? bir de sabahtan beri "kaçırdık yollayın"cılar bol. saçma. bir şeyin de b.. hm suyunu çıkarmasak olmuyor zaten.

@pavlis orası ile bu bir mi? sence adının "ifşa" olmasının ya da insanların burada kullanıcı adı kullanmasının amacı ne acaba?
  • nawar  (18.04.14 18:31:53) 
ben hala meme göremedim. bi de duyduğuma göre sen çok güzelmişsiniz, seni de göremedim.


  • tuyra  (18.04.14 18:35:31) 
Koydu ve kaldırdı. Daha fazla durmasını istemiyor demek oluyor bu. Eğer hala kamu kullanımına açık olmasını isteseydi silmezdi insanlar.
He ben kimsenin o kadar dert edeceğini sanmıyorum lakin terbiyesizlik yapmanın anlamı yok.

  • fayfim  (18.04.14 18:40:01) 
Evet ve o süre bittikten sonra kimse alıp benim fotoğrafımı ahaha fayfimin fotoğrafı elimde isteyene yollarım zaaa diyemez.


  • fayfim  (18.04.14 18:42:47) 
La inşallah psikopat biri çıkar bu fofoğraf gönderen salakları mahkemeye falan verir de hakime de ama onlar İnternet'e resimlerini koydular benim şerefsiz olacağımı tahmin etmeliydiler :( der. Daha kişilik haklarına saygının ne demek olduğunu bilmiyor gelmiş burda cehalet saçıyor. Hakikaten ne haklıymış lan ilber hoca.


  • fayfim  (18.04.14 18:52:17) 
Gençler sakin.

Gece yatarken ifşa başlamıştı. Çok bişey kaçırdığımı düşünmüyorum. Kimsenin fiziği beni ilgilendirmiyor. Bunun için burada değilim.
  • [silinmiş]  (18.04.14 19:13:59) 
kiraz senden çok bahsettiler merak ettik ya, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bi tekrar yayını yapsana.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (18.04.14 19:15:52) 
Herkesi tiklemiş olmam zaten saçma bir duyuru olmasından kaynaklanıyor haberiniz olsun.

İfşaya gelince bir ilgi ihtiyacı yüzünden katılmadım. Çok eğlendim. Şahane geyik döndü. Hayatta bu kadar kasıntı ve sabit fikirli olmayın.
  • kirazıseviyorum  (18.04.14 19:56:34) 
hay allahım hadi ben burda fotoğrafımı paylaştım çünkü asosyal ve ilgiye muhtacım peki senin arşivlemenin sebebi ne? süper bi sosyal hayatın var ve özgüvenin tam o yüzden di mi.

insanlar ne kadar salak.
  • mrz breezy  (18.04.14 20:00:51) 
üzgün değiliz, yenileri gelsin, herkes ifşa etsin kendini bence.

@take a minute, eziksin.
  • camino real  (18.04.14 20:03:07) 
ifşaların bir kısmını gördüm, gördüğüm için bi şey hissetmedim görmeseydim de bi şey değişmezdi.


  • sayns  (18.04.14 20:23:07) 
pavlis internet özgür bir ortam filan değil. birisinin fotoğrafını kendisinin izni olmadan herhangi bir yerde paylaşırsan bu suçtur. cezasını çekersin şikayetçi olunursa.

kişi kendisi kendi fotoğrafını istediği gibi istediği yere koyup kaldırabilir. ama sen bunu yapamazsın.
  • cthulhu  (18.04.14 20:27:10) 
şu siteye ilk kez haftaiçi geç saatte girdim ve denk geldim. güneş tutulmasıymış gibi heyecanla izledim, eğlendim.

keşke fotolar kalsa da biraz daha geyik yapaydık.
  • sttc  (18.04.14 20:52:10) 
bu beyin fakirlerine göre sokaktaki kedilere su falan verirsek, sürekli vermemiz gerekecek çünkü onlara bir kez su verdiğimiz için kendimizi kamuya açmış oluyoruz.

buraya kimse hesabını veremeyeceği bir fotoğraf koymadı, ki koyanların hiçbirisi de yüzünün tanınmasından korkmuyor, korksa zaten koymazdı. burada taş çatlasa 100 kişiyiz, birbirimizin tipini gördük ve eğlendik hep birlikte. birisi duyuru açınca "aa dur lan nasılmış bakiyim tipi" dedik, heyecanlandık. güzel oldu.

koyulan fotoğrafların arşivlenmesine de bir şey demiyorum, çok beğendiyse alıp kaydetsin bilgisayarına problem değil, ama burda 6 yaş zekasıyla gelip "isteyen var mı dağıtalım zaaa" mallığı yapmak cidden gerzekçe.

dünden beri dilinizde tüy bitti amk, tamam bi siz akıllısınız. ifşa edenlerin hepsi ilgiye aç, sosyal hayatı sağlıksız insanlar. bu olayı saçma bulabilirsiniz, eğlenceli bulmayabilirsiniz anlıyorum ama insanların kendi fotoğraflarını paylaşmasından kendinize ego malzemesi çıkaracak kadar alçalmayın, kasıla kasıla "hohoho ezikler" diye gezinmeyin. çok aptal görünüyorsunuz o zaman.

dediğim gibi, ben fotoğrafı kendim koydum ve beni tedirgin edecek şeyler değildi bunlar, isteyen alsın şimdi "bakın pescador buymuş" diye başlık açsın, umrumda olmaz. ama bunu yapma çiğliği, milletin fotoğraflarını arşivleyip sağa sola dağıtacak kadar işsiz olma durumu can sıkıcı. bu kadar işsiz, dangalak adamın gelip "fotoğraf paylaşıyosunuz gerizekalısınız :))" tafrası yapması daha da komik.
  • pescador  (18.04.14 21:00:31 ~ 21:01:47) 
şu kasıntılığa ne gerek var. birbirimizi merak ettik eğlendik güldük geyik yaptık. Hoşuna gitmiyorsa ifşa duyurularını açmak zorunda değilsin. Hem hoşuna gitmiyor hem açıyorsun hem bi de arşiv yapıyosun. Cidden sorunlu insanlar dolu. Burada fotoğraf paylaşmayı sosyal çevre eksikliği psikolojik sorun falan olarak tanımlayan olmuş. yav he he. Güzeli de koydu çirkini de yalnızı da koydu sosyal ortamı olanı da kimse kimseyi yargılamadan hoş vakit geçirdik merak giderdik. İnternetin özgürlüğü şurada: hoşuna gitmiyosa açma o duyuruyu bu kadar. İnsanların fotoğraflarını sağa sola dağıtmak kimsenin hakkı değil. Hukuken de suç.


  • zenciamacalismiyor  (18.04.14 21:01:43) 
Kişilerin kendi sesleri, görüntüleri üzerinde kişilik hakları vardır ve bir kişinin fotoğrafını internette paylaşması o fotoğraf üzerindeki kişilik hakkını ortadan kaldırmaz. Olur da birisi fotoğrafları fotoğraftaki kişinin rızası dışında arşivlerse bu da hukuka aykırı olur.

Ayrıca bir insan neden başka insanların fotoğraflarını kaydeder? Bu da psikolojiyi ilgilendiren bir soru... Bana kalırsa sağlıklı bir davranış değil...

İfşa olmuşsun olmamışsın çok da önemli değil, ama duyurusunu silen insan belli ki silmesinden itibaren artık başkaları görsün istemiyor. Buna hukuki bir gerekçe olmasaydı dahi medeniyet gereği saygı göstermek gerekirdi diye düşünüyorum.
  • m e l t e m  (18.04.14 22:21:02) 
Bu başlığın altı hüloğcu dangalaklar ve bu beyinsizlerin karşısında onlara haklı, doğru, onurlu davranış ve yaşam biçimlerini anlatmaya çabalayan yürekli insanlarla dolmuş resmen. Ülke gerçeği, sosyolojik bir eziyet, küçücük bir sözlük olayı ve birkaç başlık altında böylesine güzel özetlenmiş.

Dünya sizin gibi aile terbiyesi almamış, insanlıktan nasibini hiç almamış, görgüsüz cahiller yüzünden bokun içinden çıkamıyor.

Buraya kimse hesabını veremeyeceği bi fotoğraf koymadı mallar. Koyan olursa da o kendisinin bileceği iş. Ama ben sizin loserlığın ve yüzsüzlüğün dibine vurup da sonra "koymasaymış kardeşim" diyebilen dıngıl dıngıl beyninize tüküreyim. Oksijen sarfiyatısınız.
  • pandispanya  (18.04.14 22:37:37) 
ya niye panik yapalım ne kadar gerzeksin. biz eğlendik bitti, arşivleyen ya da üzerine saçma sapan konuşan da gerizekalıdır diyoruz. bu kadar basit.


  • mrz breezy  (18.04.14 22:38:16) 
işte tam olarak bu yüzden gerizekalısın. zaten bi ortamda eğlence varsa onu insanların burnundan getiren böyle birkaç sik kafalı da bulunur illa.

tamam kardeşim bütün site senin olsun al istediğin kadar tepe tepe işlevi dahilinde kullan. biz çoktan eğlendik bitti zaten.
  • mrz breezy  (18.04.14 22:59:48) 
düşbeg +1

bu adam yanlış konuşmuyor ve borsadan da anlıyor. ve ve ve... bize de öğretecek. ^^


edit. bu arada insanlar, diğer insanların "yanlışlarının" yanlış olduğunu belirtmek için hakaretamiz cümleler kurmasa keşke. ve aynı insanlar okumuş, yaşlı başlı insanlar da olmasa... hümanizm falan filan. neyse...
  • papillon7  (19.04.14 11:04:49 ~ 11:16:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.