[]

Okuma yapmak için kaynaklar

Merhaba, spirited away, sherlock holmes karakterinin kötü kişilik olarak değerlendirilmesi ve demir çeneli melekler ile ilgili okumalar yapmam gerekiyor. Bunlar üzerine yazılı çizili kaynaklar hakkında bilgisi olan varsa, bunu da bana iletirse çok mutlu olurum.




 
Sherlock Holmes için Everest yayınlarından Açıklamalı Notlarıyla Sherlock Holmes Cilt 1'e bakabilirsin. Hikayeler içindeki çeşitli dipnotlarda Holmes'ün suçlara göz yumduğu gibi Walter P. Armstrong, Jr'ın "The Truth About Sherlock Holmes" kitabında aslında suçsuz olan Moriarty'i öldürenin Sherlock Holmes olduğu, Albert ve Myrna Silverstein'ın "Concerning the Extraordinary Events at the Reichenbach Falls"'ta Moriarty'i mahkum edecek delil bulamayan Holmes'ün onu öldürme amacıyla şelaleye çektiği gibi büyük suçlamalarda bulunuyor.

edit: Hatta uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için Moriarty'i tamamen Holmes'ün uydurduğunu düşünenler bile var.

edit2: books.google.com.tr 142. sayfadan itibaren bulabilirsin.
  • thx 1138  (18.04.14 18:38:26 ~ 18:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.