[]

Şu Havuz Nasıl_Capsli

Spor salonun havuzu nasıl sizce?
Düzenli yüzücem.
Bir de şu anda boş, doluluk oranı nasıl oluyor bilemiyorum..Ben kelebekleme falan öğreniyim diyorum yani arada bir hocayla da çalşıcam.. Sıkış tıkış olur mu yani, ne diyosunuz?


Yapıcı olmak isteyenlere alternatif soru: tepe nautilus civarında daha büyük havuzlu spor salonu bilen var mı?


teşekkürler.

 
Kelebek yüzmek, stil öğrenmek için fazla küçük gibi.
Ancak serbest, sırt üstü falan yüzülür burada.

  • cakabo  (18.04.14 14:23:38) 
pek spor salonu havuzu gibi değil de otel,termal havuzu gibi duruyor.büyüklük spor için pek iç açıcı değil.takılcaksan, cıpcıp yapıcaksan ya da hiç yoktan iyidir.


  • aşksız prens  (18.04.14 14:25:28) 
spor yapmaya, düzenli yüzmeye uygun bir havuz değil, çok küçük. zaten kenarındaki şezlonglardan da belli. bu sadece eğlence, cup cup yapma, rahatlama falan için uygun.

spor amaçlı yüzecekseniz havuzun boyu bi en az 25 metre (yarı olimpik dediklerinden) olmalı.
  • kibritsuyu  (18.04.14 14:33:58) 
lets club mı burası?
eğer öyleyse bikaç kötü tarafından bahsedicem

havuzun soyunma odasında duş yok. havuzdan çıktıktan sonra ya soldaki duşta duş alıp soyunma odasına yürümek lazım ya da üst kattaki genel soyunma odalarına gitmek lazım. genel soyunma odasına da fitness alanından geçiş yapılıyo (başka yolu varsa bilmiyorum)

ama muntazam düzgün bi yer. tepesi biraz basık. kulvarlı olması yüzme öğrenmek için ideal. özellikle bazı saatlerde boş oluyor. annemler ağaoğlu myclub'talar, oranın havuzunu hiç sevmiyorum mesela. spor havuzu değil kesinlikle ama annemler çok memnun. biz de letsclub'tan çok memnunuz ama daha iyi olabilir
  • la noix  (18.04.14 14:34:05) 
evet, fashion sport...
ya bu taraflarda daha güzelini bulamıyorum : (
ben de en az yarı olimpik olsun istiyorum ama yok ki yaa :/

acıbadem istek vakfı dışarıya açık mı biliyor musunuz?
  • jimjim  (18.04.14 15:27:21) 
bu havuz 25 metre gibi gözükmüyor ancak evine çok yakınsa tercih edebilirsin. üye olduktan sonra gitmeyi planladığın saatlerde havuzu ziyaret edip bak, başkaları varken bana yetmez mesela bu havuz.


  • groovettyn  (18.04.14 16:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.