[]

34 numara kadın ayakkabısı

Ne zamandır sorucam unutuyorum.

34 numara kadın ayakkabısı satan bi yer biliyo musunuz? İnternetten sipariş filan da olabilir. Yurtdışından gönderiyolarsa yabancı site de olabilir. 35 değil ama 34. Yani hatta topuklu filan için 33 bile olur beyler :(

Kuzenime lazımmış da bulamıyomuş. Kendisi yaptırmak dışında alternatif istiyomuş.

 
35 giyen bir arkadaşım hotiç'te, yargıcı'da falan bulabildiğini söylüyordu ama 34 var mıdır bilemem. en kötü ihtimalle arayıp sormak lazım tek tek dükkan gezecek vakit yoksa.


  • letheavendangered  (18.04.14 14:12:54) 
Yok maalesef çoğu mağazada en küçük numara 35. O da çok büyük geliyo kuzenime :(


  • olivia ofrenda  (18.04.14 14:13:36) 
vaktiniz olursa fatihteki ayakkabıcıları bi gezmenizi öneririm. bu ziraat bankasının yanında bi sokak var ful ayakkabıcı, çok ilginç şeyler oluyor belki 34 numara ayakkabı bile olabilir.


  • shiranai  (18.04.14 14:29:48) 
zara kidse bir bakabilir


  • GibsonRulesv2  (18.04.14 14:30:52) 
çin merkezli bir internet sitesi var; lovelyshoes.net
burada bazı modellerin 34 numarası mevcut. çinlilerin ayağı küçük olduğu için 35 numaranın kalıbı da küçük olacaktır ve belki uyar diye düşünüyorum. kalitesi tabi ki çok çok iyi değil ama fiyatına bakarak kötünün iyisini seçebilirsiniz. ben bir spor bir de topuklu ayakkabı almıştım gayet memnunum.

  • benim dengemi bozmayiniz  (18.04.14 15:23:11) 
Trendyolda kampanya oluyor sadece 34 numara diye, takip edin


  • mutlusismankedi2015  (18.04.14 16:51:32) 
Babetto diye bir site var. Bana önermişlerdi ama hiç kullanmadım, sipariş vermedim iyi midir kötü müdür bilemem. Ben yaptırıyorum. Zaten küçük ayak denemeden internetten almak filan zor iş. Yaptırrmak için güzel ayakkabıcı tavsiyesi isterseniz söylerim.


  • wenlock  (19.04.14 00:50:58) 
ben de öneri sundum bana niye tik vermiyosunuz >:-(


  • shiranai  (20.04.14 19:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.