[]

dun gece neler oldu?

Biri bana ozet gecebilir mi? Durduk yere biz fotograflarimizi paylasalim mi dediniz? Ne gerek vardi böyle bir seye?




 
herkes gaza gelip fotolarını koydu


  • basond  (18.04.14 12:37:03) 
Tam olarak öyle oldu. Çok eğlenceli bir geyik oldu, ne gerek vardı? Eğlenmiş olduk :)


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (18.04.14 12:37:08) 
birkaç arkadaş, 'bu kız güzel mi, bu erkek yakışıklı mı' diye caps yolladı. sonra olay kontrolden çıktı :)


  • rock n roll  (18.04.14 12:37:48) 
birkaç kişinin caps atmasıyla olaylar gelişiverdi, biz de anlayamadık :)


  • rock n roll  (18.04.14 12:39:48) 
Birileri birilerinin fotoğrafını koyup "şu kız güzel mi" filan diyordu, başta onlara cevap veriyoduk sanırım. Sonra herkeste bi kendini beğenmişlikle kimse o fotoğrafları beğenmiyodu filan. Sonra nerden geldiysek birisi "en çok merak ettiğiniz duyurucular" diye başlık açtı, o başlık rağbet gördü. Sonra insanlar hadi hadi diye birbirini gaza getirirken bi baktık pıtpıtpıt bütün yeni başlıklar fotoğraf olmaya başladı. Yorumların bazıları çok komikti hakkaten insanları kırmadan şakalaşmanın en güzel örnekleri verildi :D Öyle yani.


  • pandispanya  (18.04.14 12:41:17) 
Can sıkıntısı filan, değişik şeyler tabii bunlar :)


  • fraise  (18.04.14 12:41:30) 
herşey birisinin bu kız güzel mi sizce diye duyuru açmasıyla başladı bence :) sonra peki bu erkek güzel mi geldi. daha sonra kuzenim güzel mi dediler. sonra kontrolden çıktı :))


  • fayfim  (18.04.14 12:41:39) 
bunlarin oncesinde duyurudan kimlerin tipini merak ediyorsunuz gibi bir baslik vardi. o cok ilgi gordu. sonra cesaretli olanlar kendini ifsa etti. harika geyik dondu. sanırım arada bir yapmak gerekiyor.


  • wertyu  (18.04.14 12:43:29) 
sonrasında fayfim'i övdüm diye, adımızı çıkardılar fayfim'le :)
oysa ki herkesi övmüştüm.

  • rock n roll  (18.04.14 12:44:41) 
ne zaman girmesem hep böyle bi olaylar olaylar...


  • yue  (18.04.14 12:55:30) 
her şey spontane gelişti, gayette güzeldi, amaç geyik yapmaktı, yaptık.


  • grimer  (18.04.14 13:04:31) 
birisi kedim güzel mi diye bi başlık açıp kedisiyle kendi resmini koymuştu, sonra burası boka saracak diye uzaklaşmıştım. ondan sonra mı gelişti olaylar? :)) öncesi de var mıydı?


  • tuyra  (18.04.14 14:12:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.