[]

dugunde ne giysek?

1 aya cok samimi oldugum kuzenimin dugunu var,bu zamana kadar pek dugunlere gitmedim ama birkac sene icinde suruyle evlenecek akraba ve arkadas olacagindan dolayi atik giyinmeyi ogrenmek gerekiyor.Takim elbise haric tabii.

Simdi arkadas ve kizkardesten alinan tavsiyelere gore kafamda su sekil bise olustu.

ceket olarak su:
www.hm.com

bunun icine acik renk soyle bir gomlek
www.hm.com


alta ceket ile ayni renk aykkabi
www.vipbrands.az

Sorun pantolonda(Nasil,hangi renk bir pantolon almak lazim?), sizce genel olarak ve pantolon olarak degerlendirirseniz "sacmalama oyle olmaz","aferin cok yakisir " gibi tavsiyeleriniz var mi?Ne yapsak acaba?

 
gayet.net


  • Alt4y  (17.04.14 23:23:21) 
güzel bence. belki ceketin cebine de uyumlu renkte bir şeyler sıkıştıralabiir.


  • mahone  (17.04.14 23:24:09) 
bence de iyi olmuş genel olarak. aslında ceketin altındaki pantalon iyi de gömlekle uymuyor. zaten genel olarak ortalama ve risksiz bir seçim olmuş. bir tane siyah/koyu lacivert falan bir pantalon alın işte.


  • acccra  (18.04.14 00:18:16) 
biraz daha gorus-oneri alsak ?


  • megacracker  (19.04.14 23:27:53) 
ayakkabıyı değiştir, süet olmasın.
pantolon ceketle aynı renk olsun, hatta al bi' takım bulunsun.
devamlı ceketli dolaşmayacağın için cekete odaklanmak yerine gömlek-pantolon-kravat uyumunu düşün, o ceket elbet çıkacak. demem o ki, içinde rahat hissettiğin renk gömlek giy, mavi gömleğini giyeceksen koyu renk- desensiz kravattan şaşma
  • kaymaktutmayansicaksut  (19.04.14 23:35:55) 
www.zizigo.com

Diger tum parcalar halledildi ,geriye tek ayakkabi kaldi ama arkadasim linkteki icin dugunde olmaz dedi.Siz ne dersiniz?Ya da bir soru daha.Bunun mavisi mi siyahi mi?Al derseniz alicam.
  • megacracker  (06.05.14 00:02:13) 
pek düğünlük değil tabii ama sıradan günler için siyahı hoşmuş yahu, çok zor ayakkabı beğenen biriyimdir hem de, bunu sevdim. neyse başka ayakkabı bak bence.


  • tonoto  (06.05.14 00:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.