[]

Uçağı kim temizliyor?

Aralıksız uçulduğu zaman mesela uçak buradan Diyarbakır'a gitti, bi saat sonra geri dönecek; oradan sonra bi Bulgaristan yapıp gelecek filan bu durumda uçağı kim temizliyor? Tuvaletler, çöpler, yeniden düzenleme vs?




 
İstanbulda itemsan demsan adı altında çalışan taşeron işçiler temizliyor dışarıda çelebinin temizlik elemanları yurtdışında anlaşmalı temizlik firmaları uçaktan ne kadar pislik çıktığını göresrn inanmazsın insan değil sığır taşımışlar sanarsın


  • basond  (17.04.14 23:02:51) 
Bir belgeselde izlemiştim. Yer ekibi yapıyor temizliği. Her seferden önce temizleniyor ve bu hızlıca yapılıyor gördüğüme göre, ayrıca basond doğru demiş sığır taşısan o kadar kirlenmeyebilir :)


  • Godless  (17.04.14 23:07:01) 
Evet ilk yarım saatten sonra tuvaletin hali bile perişan oluyor zaten:/ Bi de mutfaklar tuvaletin yanında diye çıldırıyorum.


  • pandispanya  (17.04.14 23:07:01) 
Havacılık sektöründe çalışıyorum hergün neler görüyoruz neler yaşıyoruz insan yerine kargo taşımak en güzeli


  • basond  (17.04.14 23:12:44) 
Evet ben de onu diyecektim, insan çalışıyor o uçakta ya. Afedersin senin s.çtığın kapının arkasında bi başkası yiyecek diziyor filan. Sonra senin dokunduğun duvara dokunup bastığın halıyı soluyorlar. Bi de tüm seferler Norveç'e değil ne yazık ki. Arabistan'ı var, Afrikası var. İnsan işi değil gerçekten.


  • pandispanya  (17.04.14 23:19:10) 
www.youtube.com

ultimate airport-dubai, bu belgeselin yanlis bilmiyorsam 10 bölümü var, bi bölümünde yer ekibinin filan calismasini gösteriyor hangi bölüm hatirlamiyorum ama, o bölümde iranli bi teyze var filan, bu temizleyenleri yönetiyo.
  • serabetan  (17.04.14 23:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.