[]

spor hakkında

selamlar. yardımcı olursanız sevinirim.

şimdi spor salonuna yazılacağım da, amacım hareket olmasının yanı sıra hiç değilse birazcık yapılanma yani öyle uç şeyler zaten değil ama bir hedefte yok, illa bir hedef olacaksa da kollarım çok ince.

niye bunu belirttim, yani yemeği çok yemiyorum 1.80 boy, 71 kilom var, hani vücuda gidiyorum işte yemeğe abanayım tarzında iş yapamam...

iki tane de sorum var;

1- öğlen 4 te birde akşam 8-9 gibi yemek yiyorum, kahvaltı yapmıyorum, sporada öğlen 11 12 gibi gideceğim, şimdi spor öncesi mesela 11 de kalkınca ne yememi tavsiye edersiniz şöyle basit olarak? mesela kahvaltılık sos krem peynir 2-3 dilim ekmek iyi mi? ek olarak tavsiyeniz olursa iyi olur. öğrenciyim basit şeyler olmalı :D

2- özellikle ama özellikle kollarım için kas yapacağım hani hiçbir yerde kas olmasa orada olmalı çünkü aşırı ince... tişörtte vs aşırı boşluk oluyor öyle böyle değil. o yönden tavsiyeniz nedir? gerçekten de faydası olur mu doğal görünümü için? yani sonuçta gidip yemek hayatımda pek değişiklik olmayacak.

 
1. krem peynir falan yeme, kilo alıcam derken iyiden iyiye göbek yaparsın öyle şeylerle. öğrenci için de kolay karbonhidrat kaynağı: tam buğday ekmeği. kolay protein kaynağı: yumurta beyazı.

2. kollarının irileşmesi için biraz kilo almak durumundasın. ayrıca kolunu kalınlaştırmak istiyorsan biceps'ten çok triceps çalış. kolun büyük kısmını triceps kasları oluşturduğu için asıl kalınlığını orası sağlar.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (17.04.14 22:44:33) 
1. kahvaltı yap. spora gitmeden 2 saat önce yeme işini bitirmen de şart ayrıca. kahvaltında krem peynir yeme, ekmek tam tahıllı olsun yanında protein oranı yüksek yağ oranı düşük peynir ye. en güzeli lor. istiyosan domates salatalık ekle. veya öğrenciye pek uygun olmadığını düşündüğüm bi şey olarak yulaf ezmesi, süt 2-3 dilim çilek/kivi karışımı bi kahvaltı yapabilirsin -çok sevdiğim vücut geliştirmeci bi ablam var, kahvaltısı bu-

spordan yarım saat sonra da bol protein yemek zorundasın, karbonhidrat işinin ayrıntısı bilmiyorum ama o da olmalı. tavuk mesela yiceksin ki kas yapımı hızlansın, çalışmalar işe yarasın.

2. olur tabii neden olmasın, arkadaş triseps demiş ama kolu kaslı insanlarda benim ilk dikkatimi çeken şişlik biceps. ki kendimde de saçımı toplarken bile kendileri arz-ı endam ederler pek severim o görüntüyü, ki asıl kol kalınlığım biceps bölgemdedir mesela. komple kol çalışırsın, alt taraf dahil. spor hocan olur ve seni yönlendirir zaten. sen beslenme işini hallet.

bugüne kadar gördüğüm en komplike sayfalardan biri, çok işimi gördü bugüne kadar beslenme yazıları da varmış bakmanı öneririm adrenalinebox.com
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (17.04.14 23:09:57 ~ 23:10:31) 
spor salonuna yazılma. en az 1 ay kendi başına hiçbi alet kullanmadan çalış. bunu ekonomik açıdan söylüyorum, 3 gün sonra bırakma ihtimalin var.

1-2 ay çalış, baktın sen bu işi yapacaksın git ondan sonra spor salonuna.

1-2 ay ne çalışacağım diyorsan ''şınav-squat-barfiks-mekik-lunge'' şu hareketlerin varyasyonlarını araştırsan yeter. bir sürü şınav-mekik-barfiks çeşidi var, zenginleştirmek biraz araştırma yapmana kalmış.
  • reavelyn  (17.04.14 23:16:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.