[]

Spotify'daki yeni özelliği kullanıyo musunuz?

Önceden şarkıların yanındaki tek tuşla starred'a ekleyebiliyoduk, şimdi starred normal bi playlist oldu onun yerine gelen + butonuna basınca da my songs diye bi yere atıyo. dünya saçması geldi bana bu olay, alışamıyorum. starred'ı oraya mı aktarsam, begendiklerimi oraya mı eklesem artık diye düşünüyorum zira starred'a eklemek için sağ tık falan derken bayaa saniyeler kaybediyoruz hem mobilde hem webde. siz napıyosunuz, geçtiniz mi my songs şeyine?

ya bu konuda böyle uzun yazmak da rahatsız etti şimdi, kesin biri çıkıp "derdini sqm :d" falan diyecek.


 
kesinlikle katılıyorum, gerçekten çok kötü olmuş yeni versiyon. starred'ı kullanmıyordum ama genel olarak arayüz çok rahatsız edici geliyor, her şey gereksiz yere büyük nedense. 12 şarkılık playlistte en alta gitmek için bile scroll yapmak gerekiyor, hangi akla hizmet yapmışlar anlamak mümkün değil.

bu yüzden eski versiyonu yükledim, starred fonksiyonu da çalışıyor. buradan buyrun:

www.javiersantos.me
  • ycan07  (17.04.14 21:17:41) 
valla ben genel olarak beğendim yeni arayüzü. bir şarkıyı yıldızlı yapmak artık bir tık değil iki tık alıyor evet ama bunun için yeni güzel görünümü, tek şarkıyı tekrar etmeyi vs. feda etmem. onun dışında bu + tuşu fonksiyonunu kullanmadım şu ana kadar ama güzel gözüküyor şarkıları görsel bir biçimde albüme, sanatçıya falan göre gruplamak. normal listeler direk topluca eklenebiliyor my songs kısmına ama tüm starred listesi nasıl eklenir bilmiyorum, internette pc için yapılabiliyor demişler ama ayrıntılı araştırmadım. ayrıca aynı şikayete sahip olanlar var : www.reddit.com

tl;dr: ben yıldızları kullanmaya devam ediyorum ama siz topluca yıldızlılar listesini my songs'a (bir şekilde) atın, iki tıktan kurtulun.
  • acccra  (17.04.14 22:02:54) 
@acccra, starred'ı my songs'a atmak mesele değil ya, hatta az önce sadece sürükledim ve bıraktım oldu :) bi şarkıyı star'ladığımızda facebook'a bildirimi gidiyodu, starred'ı kullanmayınca onun da işlevi kalmicak. ne güzel görünüyodu hangi şarkıyı fav'ladığımız, o olay hepten gitmiş oldu ona üzüldüm biraz açıkçası.


  • hjarteblod  (17.04.14 22:28:15) 
o kadar basit miymiş ya, baya aptal gibi hissettim kendimi :(. neyse bildirim konusunda facebook'a bağlayıp ayarlardan my songs'a eklenince de paylaşılsın tarzı bir ayar aradım ama bulamadım. daha doğrusu bir şarkıyı yıldızlayınca hareketlerde gözüküyor ama zaman tünelinde gösteremedim.

starred'ı my songs'a attım ve bence dediğim gibi görsel anlamda şahane olmuş.

bu kadar yazdım ama vereceğim tek bilgi şu: galiba yine yanılmıyorsam, starred'ın olayı çevrimdışı yapma özelliği. zira my songs kısmı bir playlist olmadığı için sağ tıklayınca çevrimdışı yapma seçeneği çıkmıyor.
  • acccra  (17.04.14 23:13:50 ~ 23:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.