[]

Lazer göz ameliyatı (4. deneme)

kısaca özet geçmek gerekirse bu sefer 4. olucak, ilk denemede ameliyathane den diğer 2 sinde ise ameliyat günü öncesinde vazgeçtim. bu sefer daha kararlıyım lens denemesi çok meşakatli olunca artık kaçacak yer kalmadı. neredeyse kendimi bildim bileli gözlük kullanıyorum sağ sol 3 derece gözlerim az bişide astigmat var.

var mı tavsiyesi olan ?


olum heyecandan götümü kesicem lan.

sabah gitmeden 3-5 jager shot yapsam sorun olur mu?

 
ben isteyip de olamıyorum. şansını kullan işte.


  • ayk  (17.04.14 20:08:39) 
Acı hissetmeyeceksiniz. Biraz rahatsız olacaksınız sadece. Bunun sebebi de yüzünüze örtülen şeyler. Çabucak olup, bitecek. Ameliyattan önce sakinleştirici bir şeyler vermelerini isteseniz... Operasyonu etkilemiyorsa verirler belki.


  • auroraaurora  (17.04.14 20:33:07) 
1.5 2 ay önce oldum ben de. kontrol için gitmiştim uygun muyum diye, gittikten sonra 5 dk içinde doktor ameliyata aldı.

ameliyattan korkuyorsan kısacık bir şey, benim biraz acımıştı ama çok korktuğumdan başımı ve gözlerimi hareket ettirip durmuşum, ondan olduğunu söyledi doktor. aynı ameliyatı olan tanıdıklarım da acı hissetmediklerini söylemişlerdi.
  • sayns  (17.04.14 20:42:54) 
istediğin kadar ameliyat ol o astigmat geçmez ve numara tekrarlayabilir
prntscr.com

şakamızı yaptık önümüze bakalım, bence alkol alma ama doktorla bi konus sakinleştirici yapabilirler.
  • azizakin  (17.04.14 21:04:35) 
arkadaş deli misin böyle önemli operasyondan önce içki içilir mi?

korkacak bişi yok. acıyor ama 3-5 dakika sürüyor bir göz.
  • mea maxima culpa  (17.04.14 21:08:10) 
Vazgeçirmeye çalışmak gibi olmasın ama, askerden göz numaraları nedeniyle muaf olmuş biriyim. Düşün numaraları..
Ona rağmen bu ameliyatı olmuyorum. 23 yıldır gözlük kullanıyorum.

Hiçbir göz doktoru bu ameliyatı kendisine uygulamıyor.
Neden?
  • quaker  (17.04.14 22:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.