[]

Ankara'da en iyi mide doktoru kimdir?

Yıllardır çare bulunamamış mide yanması, mideden gelen koku gibi rahatsızlıkları bitirmek istiyorum. Bir sürü doktora gittim, kaç kere endoskopi yaptırdım, uzun süreli ilaçlar kullandım, doktorların tavsiyelerini dinledim ama geçmedi. Nerdeyse 20 yıldır var bu dert. Kime gidebilirim? Özel falan fark etmez.




 
Ya ben bu tip konularda en iyi doktor, süper hastane gibi şeylere inanmıyorum. Daha önce tavsiye üzerine tanıdığı iyi doktorlara gidip de teşhisi bile doğru konamayan insanlar tanıdım yani. Kaldı ki tedavi doktordan doktora değişen bir şey değil. Napıcak doktor tahlili mi farklı yorumlıycak? Baştan beni dinleyip aile hekimi ya da dahiliyeciye giderek yönlense daha çabuk hallolucaktı. Neyse. Normal bir devlet hastanesine randevu alıp git bence. Direkt mideyle ilgili birime de gitme, dahiliyeye falan görün onlar sevk etsin.


  • olivia ofrenda  (17.04.14 18:52:57) 
hocam aynen öyle en iyi doktor diye bir şey yok bence de. ama bizim üniversitede bir gastroenteroloji uzmanı var, o baya iyi, ona bir gidin derim. ankara üniversitesi tıp fakültesi ibni sina hastanesi, dr çağdaş (soyadını bilmiyorum gastro uzmanı)


  • tarcinvemizika  (17.04.14 22:14:22) 
muhtemelen reflü gibi bir rahatsızlığınız var. bu tür mide hastalıklarının kesin bir tedavisi yoktur yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz gerekir. baharatlı yiyeceklerden kızartmalardan falan uzak durmak gerekir. her çözümsüzlüğü doktora bağlamamak lazım diye düşünüyorum, ayrıca iyi doktor diye bir ayrım vardır, sağlık sektöründen biri olarak söylüyorum, iyi doktor ve iyi hastane vardır. bugün adı bilinen "marka" olan hastanelerin doktorlarının yıllık sözleşmeli olduğu ve hastaya bağlı değilde markaya bağlı hasta tipi yaratma stratejilerinin olduğu ortamda, iyi hastaneden de söz edilebilir pekala.


  • kendim  (17.04.14 22:47:44) 
ben de bir doktor olarak söylüyorum, evet iyi doktor ve iyi hastane vardır, ama kişiden kişiye çok değişir. ankaradaki en iyi mide doktoru diye bir kavram olmaz çünkü benim çok güvenerek gittiğim doktorun verdiği ilaç sizde yan etkisini daha çok gösterir, siz de bu doktor bana kötü ilaç verdi diyerek hatırlarsınız durumu.

dolayısıyla iyi doktor vardır, ama en iyi doktor şudur diye bir şey yoktur.
  • tarcinvemizika  (18.04.14 07:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.