[]

Zararsız Sigara Neden Üretilemiyor?

Bu kadar mı zor arkadaşım zararsız sigara üretmek?




 
yok zor değil, hatta şu haberi gördüm 22.01.2009'a ait: haber.mynet.com

fakat bağımlılık yapan şey nikotin olduğundan, talep olmaz hiç=) hani diyor ya insanlar elim alıştı ondan içiyorum. yalan o=) tüm bırakmak isteyenler önce bir paket alır bundan, sonra eskiye geri dönerler..
  • dambil  (03.06.09 10:34:41) 
zararsız sigara derken? nikotinsiz anlamındaysa, tiryakiler zannımca içmez zararsız sigarayı çünkü aynı keyfi vermiyordur muhtemelen. misal babam daha hafif olduğu için hayatta marlboro içmez, uzun samsun'dan vazgeçmez.


  • arigold  (03.06.09 10:36:02) 
ne olursa olsun yanma var zararlı gazlar ortaya çıkıyor ve bunu içine çekiyosun her şekilde kanserojendir diye tahmin ediyorum.mesela mangalda sadece bişeyler pişiriyoruz ama onu yediğimizde bile kanserojen kaldıki içimize çektiğimizde zararlı olmasın.


  • layer26  (03.06.09 10:44:17) 
@arigold sigarada zararlı olan şeyin nikotin değil tütün ve kimyasallardır.
@dambil sigara yerine tütün alıp kendin sararsan zararı en aza indirebilirsin. tabii kullandığın kağıdın da tutkalsız olması gerekiyor. bildiğim kadarıyla zararı en aza indirilmiş hali bu.

  • neira  (03.06.09 10:45:55) 
peki kağıtsız sigara yapılamaz mı. mesela pipet gibi metal bir boruya bassak tütünü ve sadece tütün yansa hı ? nedersiniz müyendizler.
not:6.5 aydır sigarayı bıraktım özlemiyorum ama eğer yapılırsa anında da başlarım.

  • ground  (03.06.09 11:13:54) 
sigaranın zararı cadı kazanı gibi içine ot bok katmayla olmuyor bi kere. nikotının yanma urunleri ile ortaya cıkan bilesikler onlar. bagımlılık yapan kısmı ise nikotının kendısı. nikotinsiz tutun uretmeyi basarmıs caponlar fln diyordu gecen.


  • bryan fury  (03.06.09 11:37:29) 
pipo var arkadasım, nargile var, tütün içmeyi sigaraya indirgemeyin. gayet kaliteli kagıtlar da var, tütün alıp sarabilirsin. ki cok daha içimi guzel oluyor.


  • bryan fury  (03.06.09 11:38:35) 
@ ground
abi ona pipo demiyor muyuz zaten?

  • frosties  (03.06.09 11:44:38) 
yanan her şey kanserojen ve zararlıdır. yanmayan hiçbir şey de sigara değildir.


  • desdinova  (03.06.09 11:51:22) 
en güçlü lobilerden birisidir tütün lobisi. bu tip faaliyetlere pek müsaade etmiyorlar.


  • cereal killer  (03.06.09 17:20:05) 
nikotin zevk vermiyor sadece türlü hormon salgılarını tetikliyor vücut bir süre sonra niktoin uyarıcısı olmadan bu hormonları salgılamayı bırakıyor bağımlılık da böyle ortaya çıkıyor. sinir stres yapması içmeyince bundan. bu kimyasal bağımlılık kısmı. 72 saat nikotinsiz geçerse vücud tekrar üretmeye başlıyor bu hormonları. ilk 3 gün önemli geyiği de burdan geliyor.


  • sijwocaq  (03.06.09 18:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.