[]

bir gofret vardı...

en son 10 sene önce falan görmüştüm ben bunu, normal gofretlerden daha iriceydi, lacivert bir ambalajı vardı ve ucuzdu, ismi de kısa birşeydi coco, choc falan gibi ama hatırlayamadım (bir de bu gofret bakkallarda, kuruyemişçilerde falan hep dükkanın önüne dışarıya dizilirdi)




 
koko olabilir diye düşündüm ama o da sadece kuruyemişçilerde olur istanbulda . istanbul diye yazdım çünkü baska şehirde görmedim hiç , bilene de rastlamadım.


  • lilidance  (03.06.09 06:34:47) 
coco star?


  • jeanne hebuterne  (03.06.09 06:43:38) 
(bkz: gofy gofret)?


  • sui  (03.06.09 07:54:17) 
spring olabilirmi? gerçi spring çok daha eskiden vardı ve etinindi ve çok lezzetliydi ve çok kısa bir süre kaldı piyasada :(


  • quasimodo  (03.06.09 08:42:58) 
yazdıklarından aklıma sadece crunch geliyor ama halen piyasada kendileri. crunch bir ara gofret de çıkarmıştı, buradaki küçük bakallarda göremesem de büyük marketlerde var.

bu duyuru aracılığıyla hemen seslenmek isterim, kahrolsun o çok beğendiğimiz abur cuburları piyasaya sürüp sabretmeden üretimini durduran firmalar! ama tam kahrolmasınlar, gene çıkarabilsinler o ürünleri.
  • alchoburn  (03.06.09 10:09:01) 
yeri değil ama birde kesty yada kesti vardı algida nın.hem ucuz hemde en lezzetli dondurmalarından birisiydi.dışı çikolata kaplı içi ise kestane kremalı süper bişeydi.ama o da malesef çok kısa bir süre satışa sunuldu.sonra bir daha yüzünü göremedim :(


  • quasimodo  (03.06.09 11:06:30) 
koko o dediğin. bizim burda hala var. kocaman bişi


  • suicides underground  (03.06.09 11:26:59) 
evet ya, koko'ydu ama internette bir tane bile resmini bulamadım.

@quasimodo, o dediğin kesi'ydi, ortasında gerçek kestane vardı hatta, ben de çok severdim (:
  • weeping guitar  (03.06.09 13:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.