[]

Bazı adamlar niye bunu yapar ?

.Hani tüm parasını sevdiği hoşlandığı kadın için harcayanlar ? Mesela geçen bir kız arkadasımın arkadası sevgilisi ile alışverişe çıkıyormuş en az 1000 tl lik kıza bir şeyler alıp geliyormuş.Adam kıza doğum gününde araba almayı planlıyormus ..Hatta ev bile alacakmış falan ..Yani şimdi bunlar nişanlı dahi değil bir erkek bir kadına niye bu kadar maddi güçle kuşatır laf aramız da ama kız da sağlam bir tip değil ...Şöyle ki arkadasımın dedğine göre daha önce aynı anda 4 kişiyle sevgili olmus ..Varın siz düsünün bu adamın yaptıığını ..




 
erkekte sevgi açlığı + bol para + kötü kadın = sizin hikaye


  • ben smyrna  (17.04.14 02:50:07) 
kadını kaybetmemek için yapılan işler, para varsa sorun yoktur. para yokda alıyorsa, almaya çalışıyorsa maldır.


  • ravenudon  (17.04.14 09:00:22) 
aynı ben.


  • [silinmiş]  (17.04.14 09:17:08) 
kaybetme korkusu, yalnızlık korkusu mmm bide adam çirkin mi nedir yani?


  • blossom  (17.04.14 09:18:37) 
1) parası çoktur.
2) seviyordur ve birlikte bir gelecek kuracaklarından emindir, inanmıştır.
3) paranın kıymetini bilmiyordur.
4) sevgisini başka türlü ifade edemiyordur.
5) kızı sadece parayla elinde tutacağını düşünüyordur.
  • brotha b  (17.04.14 09:34:56) 
kötülüğü daha önce başkası tarafından kendisine yapılan bir kötülükten dolayı benimseyen insanlar, karşısındakini nasıl kandıracağını iyi bilirler. onlara kanmak isteyenler de genellikle kanmak istedikleri için kanarlar.


  • dahili meddah  (17.04.14 09:38:16) 
Kısa ve net:
ya adam çok zengin para kuyusunun dibi yok,
ya da adam gerizekalı.

Kusura bakma çok sert oldu belki ama realite bu durum için maalesef bu.
Not: bu tip işleri severek yapan bir adamım.
  • gece lampulu  (17.04.14 09:51:13) 
Adamın maddi durumuna göre değişir bu. 1000 lira adama sakız parası gibi gelebilir. Sorunun bir anlamı kalmaz. Sen gider 50 liralık kolye alırsın, o aynı düşünerek 1000 liralık bir şey alır :)


  • secilmis uye  (17.04.14 11:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.