[]

donetsk-kharkiv

3-4 gün gezmeye gitmek için şu an karışık mıdır? Başımıza irşey gelir mi ki?




 
hacı adamlar polis merkezini basıyo pat diye.Başına birşey gelir mi gelmez mi bilemem ama pek akıl karı değil gibi geliyo bana.


  • cancan  (17.04.14 01:35:03) 
ben gitmezdim şahsen. başka bir yere gidin bence.


  • fayfim  (17.04.14 01:36:22) 
bu dönemde ukraynada gidilmeyecek 4-5 şehirden ikisi o saydıklarınız.


  • bad boy for life  (17.04.14 01:37:43) 
@cesario Belarus'ta 6 ay yaşadım , Rusya'da da belirli bir süre yaşadım , İskandinavya'ya da gezmeye gittim. Kharkiv'e de 1 kere gittim ama çok zamanım yoktu gezemedim. Donetsk'i merak ediyorum da askere gideceğim Mayıs'ta aradan çıkarıyım demiştim :)


  • pinkman1  (17.04.14 01:42:19) 
kharkiv sakin bi şehir, olaylardan ne derece etkilenmiştir ve şimdiki hali nasıldır bilemem ama medyaya göre de hareket etmezdim ben olsam.

misal gezi olaylarını medyadan takip eden biri asla istanbul'a gelmezdi. ama gelse de rahatça gezer tozardı bişe olmazdı.

velhasılı; couchsurfing tarzı platformlardan, şehrin sayfasına girip oradaki lokallere sorun durumu. en iyi onlar anlatır.
  • brkylmz  (17.04.14 02:04:04) 
hacı oralar çok karışık, bi de şimdi ben turistim desen de millet inanmaz, kimin ajanısın lan sen diye kim vurduya gitme ihtimaliniz yok değil.


  • yemrem  (17.04.14 10:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.