[]

wetransfer

buradan gonderilen 20 25 dakikalik bir video ortalama ne kadar surede elime ulasir? daha dogrusu fotografli,muzikli, videolu bir slayt diyelim.




 
Dakikasından ziyade boyutuna göre ve gönderenin internet (upload) hızına göre değişir bu durum. İçindeki videoların kalitesi düşükse ve süreleri kısa ise 15 dk'da gönderir ama fazlaysa saatler de sürebilir.


  • pokepoke  (17.04.14 01:30:46) 
1 günde teslim ediyorlar genelde afdsasdf :D

Video çok değişir çözünürlük, sıkıştırma formatı(codec) vs.. Ama slayt diyorsanız, en fazla 300mb olsun diyelim. 8mbps download/1mbps upload hızlı bir internette 1 saatte upload edilir.
  • rodriguez2  (17.04.14 01:30:47 ~ 01:31:18) 
fotograf makinasinda cekilen videolarin 3-4 tanesi 200 mb civarinda, arada fotograflar ve daha kucuk videolar var.


  • fraise  (17.04.14 01:32:50) 
3 saatte temiz elinde.


  • brkylmz  (17.04.14 02:06:20) 
geldi, izledim bile. tesekkur ederim herkese.


  • fraise  (17.04.14 02:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.