[]

Kafayı yemek

şöyle. okul bitmiş. hayat kurulmuş. acı tatlı bir şeyler yaşanmış, gitmiş.

uzaktan bakarsanız, her şey yolunda. sorun yok. iş var, karın tok. ama keyifli bir an yok, neşe yok. haz yok. var olan tek şey sorgu. siyaset, insan ilişkileri anlamsız. ne yapılırsa yapılsın bir -ee sorusu akabinde. ilaçlar içilmiş, olmamış. gezilmiş, olmamış. sevilmiş, olmamış.

hani oturup futbol maçı konuşamıyor, tayyip'i eleştiremiyor, şurayı da gezsem diyemiyor.

aklına hep -ee? sorusu takılıyor. çalışayım, tamam. sonra? çocuğum olsun, evleneyim, araba falan alayım, sonra?

biraz okumuş etmiş, temel görüşleri öğrenmiş. kimisinin üzerine gitmiş. ardından oturup -o çok iyi biri -o sana o gün yanlış davrandı gibi muhabbetlere girememiş. alkole abanmış ama tek katkısı bunu derinleştirmek olmuş.

bu ney ki abi? uyuyamıyorsunuz. okuyamıyorsunuz. heyecan yok bir kere. aşk meşk biyolojik unsurlar olarak ele alınıyor. gündemdeki her şey uyuşturucu gibi geliyor.

ben anlamadım. gitsen nereye? kalsan herkes -ergen la bu diyor koca adama. napılır ki? hem -ee?

 
biraz derine indiğin zaman herkes senin gibi sence. rol yapmayı becerenler ve beceremeyenler var ama. ben de senin gibiyim. ya toplumsal rolünü kabul edip ömrün boyunca etrafındaki dört duvarı satın almak için çalışıp çocuk yapacaksın ya da böyle düşünüp kendini yoracaksın. üçüncü olasılık da din tabi.


  • fayfim  (17.04.14 00:28:39) 
linki yeniledim :)
meltemgurle.blogspot.ch

  • freebird5406_2  (17.04.14 00:30:18 ~ 00:30:36) 
fayfim +1

fazla sorguladığında hep mutsuz oluyorsun.
  • tuborg yesili  (17.04.14 00:31:34) 
videoyu ön yargısız izleyip anladığında sorularının cevabını bulacağına eminim. zaten başka cevabı yok. m.youtube.com


  • duhan  (17.04.14 00:50:12) 
varoluşsal sıkıntılar işte. bunları yaşamayan yaşayana ergen, yaşayan yaşamayana mal diyor. kitap okumak biraz iyi hissettiriyor. psikoloji, felsefe, klasikler..


  • instant crush  (17.04.14 01:01:05) 
sorgulamak sanki daha çok üzüyor insanı.
-mış gibi yapmak lazım çoğu zaman. yoksa neresinden tutsan elinde kalıyor bu düzen.

  • biliyorum ki ben  (17.04.14 01:09:36) 
farkındasın işte ne güzel :D bizdensin.. biz diyorum şimdilik bizim gibilere,biz son kuşağız gerçek olan şeyleri görebilen en son kuşak ama yaşamış son kuşak değil sadece ucundan kıyısından gören son kuşak ve gördüğümüz beğendiğimiz şimdilerde ise özlediğimiz şeyler artık hiç yok denecek kadar az.. ilişkilerden tutta siyasete kadar bir yozlaşma dezenformasyon söz konusu... düzelecek mi hayır. sen şimdi bu cevaba ee diyeceksin bende sana ee cevabını vereceğim ve seni farkında olduğun boktan durum içinde bırakıp bir sigara daha yakacağım yangın merdiveninde...


  • gündüz m  (17.04.14 01:17:19) 
  • gündüz m  (17.04.14 01:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.