[]

Usb Bellek ?? (ilginçli)

Selam arkadaşlar,


Bilgisayarıma xp yüklemeden önce disk'ler bölümünde 7gb'lik bir şeyin olduğunu fark ettim. anaa,, bu ne la ?? diye düşündüm ve çok emin bir şekilde bir güzel sildim içeriği. sandım ki harddiskten bir bölüm açılmış kendi kendine. halbuki o güzelim bir usb bellekti. içinde 2. seviye önemli bilgiler vardı ve onu silmiştim. format sonrası belleği bilgisayara taktım ve bellek diye bir şey görünmüyor. sizce sorun ne olabilir ? şimdi bir şey deneyeceğim. siz ne olur olmaz, fikirlerinizi eksik etmeyin.

 
belleğin sürücüsünü bulup yükledikten sonra görmesi lazım. format sırasında sürücü silinmiş olabilir.


  • g7mor  (16.04.14 23:44:37) 
bellekteki alanı silmişim. yani veri okumak, yazmak için kullanılan alanı tamamen kaldırmışım. xp cdsini takıp menüden alanı açıp, pc'den fat32ye de biçimlendirdim. kullanılabilir hale geldi :)


  • urnganic  (16.04.14 23:49:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.