[]

Esenyurt ve beylikdüzünde evler niye ucuz

Buralarda genelde evler ucuz ? Buralarda yaşayanlar memnun mu ? Buralarda yaşanılacak sa nerede yaşanılmalı ?




 
12 yıldır beylikdüzünde oturuyorum. Memnunum. Tek eksisi merkeze uzak olması. Onun haricinde gayet güzel bir yer, çoğu ev bahçeli, çocuklar için ya da akşam bahçede oturup bir çay içmek için uygun. Alışveriş merkezleri de var. Her ihtiyacınızı oradan görebilirsiniz. 300 bin nüfuslu bir yer zaten, yaşayan halk da bir bağcılar, güngören, esenyurt halkından rahatlık açısından daha iyi. Ev alacaksanız innovia'ya bakmanızı öneririm ancak çok pahalı diye duymuştum. Diğer bir önerim ise metrobüse uzak bi yerden ev almayın. İstanbul merkeze ulaşmak çok zor olur. Kendi arabanız varsa sabahları tem'i de kullansanız e5'ten de gitseniz her türlü trafik olacaktır. yolda harcayacağınız saatlere hazırlıklı olun. Ucuz olmasının sebebi sadece şehrin dışında olması.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (16.04.14 22:57:21) 
esenyurtu adamdan sayma zaten ırak kürdistan bölgesine girmiş gibi hissedersin kendini.


  • Solem  (16.04.14 23:04:42) 
eğer bizimkiler gibi (anne-baba), merkezde işiniz yoksa, bulunmaz nimet buralar. ne trafiği var ne bişeyi.

ha benim için soracak olursanız daha yeni sayılır taşınmam ama o kadar da zorluyor diyemem. trafik yoksa 40 dk'da üsküdardayım.

toplu taşıma kullanacaksam da evden çıktıktan 2 saat sonra sabiha gökçen'deyim. (bunları az çok ölçüm yapın diye şeettim).

e5'e ve metrobüse yakınsanız problem yok. zaten yeni yeni birsürü mekan açıldı avm haricinde. öyle işte.
  • brkylmz  (16.04.14 23:15:03) 
ben "beylikdüzü" dediğimiz bir yerdeydim ama esenyurt belediyesine bağlı herhalde her yerde esenyurt yazıyor, koca bir sene geçirdim hala bilmiyom nerede yaşadım.

asosyal biri olmama rağmen sıkıldım ben. hiçbi zik yok. her yer apartman ve alışveriş merkezi. kendi halinde tatlı bi yer aslında, istanbul'un keşmekeşinden uzak, pek bi numarası olmasa da huzurlu bir yer. bizim ev metrobüs durağına yürüyerek 10 dakika falandı, o yüzden sabah 6'ya kadar arabamız varmış gibi dışarda bile takılabiliyoduk güzel oluyodu.

ama işin şehir içindeyse, sürekli gidip gelmen gerekecekse azap olur. gerek yok. merkezden çok uzak. çapa'ya maç izlemeye geleceğimiz zaman birisi sorarsa "istanbul'a gidiyoruz" diyorduk.
  • pescador  (16.04.14 23:17:40) 
işte onu diyorum anasını satayım beylikdüzü belediytesine ait yerler esenyurt belediyesine bağlandı


  • Solem  (16.04.14 23:20:46) 
Ben de bir suredir buradayim. Onceden Beylikduzu'ne bagliydik, oy bolme nedeni ile bir suredir Esenyurt'a bagliyiz. Ucuz olmasinin en buyuk nedeni uzakligi. Gunde toplam 4 saatimi trafikte geciriyorum am burada yasamaktan mutluyum. Ozellikle Nisan-Ekim arasi. Kendi icinde her sey var ama Taksim'e uzak. Burada en duzgun ev tutulacak yer Bizimkent. Kiyas kabul etmez bence digerleri ile. Belki innovia olabilir ama oradan da E5'e servis veya dolmus ile geliniyor.


  • aychovsky  (16.04.14 23:21:55) 
Küçük diyarbakır ondan


  • kreider  (17.04.14 00:07:15) 
Esenyurtta yaşıyorum. Merkeze çok uzak o nedenle ucuz. Ayrıca bağcılardan, yenibosnadan, goptan daha güvenilir ve rahat yaşanılır bir yer.


  • phoenixboy  (17.04.14 08:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.