[]

Bir blog açsam mı?

Merhabalar.
Şimdi ben sözlükteki herkesin hemen hemen tüm anılarını okudum otostopla ilgili ve bunları okumaktan da zevk alıyorum. Geçen yaz 1500 km filan otostopla gezdim ve çeşitli anılar biriktirdim.

Acaba diyorum benim bu anılarımı da okumak isteyen var mıdır ki? Aslında bir okuyucu kitlem olsun diye yazmamalı sanki ama bilemiyorum. Hem gittiğim yerleri de kendimce anlatırım filan diye düşündüm. Geçen yaz yaptığım otostopta bindiğim tüm araçlara nereden bindiğim, nerede indiğim, aracın markasını filan not almıştım. Bindiğim tüm arabalarda geçen muhabbetleri hemen hemen hatırlıyorum. Aslında aşırı ilgi çekici şeyler de değil. Ve bu anılara dair hiç fotoğrafım yok neredeyse. İmam diye bir arkadaş vermişti hatta bu fikri de bana. Okuyorsa selam olsun :)

Şimdi ben bunları yazmaya kalksam en fazla iki hafta sürer. E önümüzdeki yaza kadar da otostop anılarım olmayacak. Okuyan adamı da yarıda bırakmış olacağım. Ne yapsam bilemedim.

Bir de olur da 'Yaz' diyeniniz olursa, en iyi platform blogspot mudur?
Teşekkür ederim.

 
blogspota alternatif olarak wordpress var. ek olarak bir domain tescil edip, kendi blogunu da kurabilirsin. benim blogun blogspot'ta ve 2008'den beri orada, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, domain regleyip, blogspot'a yönlendirebilirsin.

ve ben okurdum herhalde denk gelsem.
  • gurur  (16.04.14 22:33:14) 
mayıs ortası, haziran gibi başla o zaman. anılarını yazdıktan sonra da zaten gezmeye başlarsın, onları da gerçek zamanlı yazarsın fotoğraflarla...vs. güzel olur, okurum.


  • tonoto  (16.04.14 22:39:38) 
aç la aç seviyorum öyle şeyleri okumayı :)


  • Solem  (16.04.14 22:40:58) 
sen yaz ben okurum


  • efrasiyab87  (16.04.14 22:54:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.