[]

Zippo Çakmak Heba Olmuş !

Odamdaki bazı ibneler, sigarayı yakacak çakmak bulamamışlar, benim zipponun da benzini yoktu, içine parfüm doldurup yakmışlar. Bugün haberim oldu, hemen içinin pamuklarını çıkarttım,fitili,taşı yeniledim,pamukları tekrar doldurdum,orjinal zippo benzinini de doldurdum ama 5-6 kere denedikten sonra yanıyor,bazen hiç yanmıyor çakmak. Parfüm kokusu ise hala ara ara geliyor. Nasıl eski haline gelir bu zippo,ne yapmalı ?




 
O arkadalarina vereceksin elindekini, onlar da sana yenisini verecek


  • icim urperiyor  (16.04.14 22:08:48) 
İstanbul'da yerleri var sanırım, orijinal zippoların tamirini yapıyorlar, ben de kapakta bir prb yaşamıştım, bir AVM içerisindeki Tobacco'ya verdim, onlar gönderdi Ankara'dan, benden sadece kargo parasını aldılar, senin zipponun da sağlam bir bakıma ihtiyacı var gibi görünüyor, gönder 7-10 gün içerisinde halleder gönderirler.


  • candanag  (16.04.14 22:18:45) 
eminonunde zipponun distributoru var. oraya goturun orijinallerin omur boyu garantisi var. ucaga binerken komple aldiklari icini yeniletmistim ucretsiz olarak. hemen yenisini koyup geri veriyorlar size.
yeri de turk telekomun karsisinda bir yerlerdeydi.
sanirim bu da sayfasi www.facebook.com
  • 65 derece  (16.04.14 22:43:42 ~ 22:45:40) 
Ankaradayım ben. Cepa'da zippo satan bir tobacco shop var,oraya götürsem yaparlar herhalde.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (16.04.14 22:52:33) 
Hiç birşey olmaz. pamuklarını ve fitili çıkart içinden. o fitili iyice yıkayıp kurutman lazım. yoksa pamuklarını değiştirsen de her yakışında parfum kokusu gelir ve sigaraya siner. Pamukları normal pamukla değiştirebilisin hiç bir sorun olmaz. Çakmak taşı ve çarkına hiçbir şey olmaz. zipponun içini de zippo benzini ile yıkayabilirsin. bir gün havalansın sonra. dert etme böyle şeyleri arkadaşlardan değerli değil


  • janavarorion  (16.04.14 22:59:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.